-
no ścigają jak czegoś nie ma a np. te DPF to aby skarbonka... szerokim łukiem od aut z tym... a swoją drogą to jeszcze nie spotkałem się żeby mierzyli na przeglądzie w Polsce spaliny...;p
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
rozrząd wzmocniony??? co masz na myśli?? a to sprowadzony czy zarejestrowany już samochód miałeś w Polsce??
-
Moze lepiej najpierw,zanim to powrot podlaczysz,sprawdz czy jest w pelni sprawne.Byc moze rzeczywiscie odlaczone zostalo dlatego ze padlo na pysk,a komus poprostu nie chcialo sie juz na powrot tego wyjmowac i zostawil:)
-
no ale jak takie coś sprawdzić?? do car audio zawieś tam mają możliwość sprawdzić??
-
Cytat:
Napisał
BURATINO
DPF to aby skarbonka
Mala ciekawostka-oryginalny filtr DPF do ALFY ROMEO 159-2050 euroZałącznik 45834
-
Są specjalne paski wzmacniane, gdyz przy wiekszej mocy czasem poprostu strzelaja jednak tu chodzi o skok mocy o jakies 50-60 km. No wlasnie jak to ustrojstwo spradzic jestem z podkarpacia nawet niewiem czy jest tu jakis punkt car tuning :P. Sprowadzony na blachach holenderskich tzn tych dojazdowkach plastikowych.
-
Właśnie wrociłem z warsztatu po podłaczeniu chipa pojawie sie bład "Motor control system failure" co to moze oznaczac ?
-
Kolego jest na ten temat post na forum poszukaj a napewno znajdziesz !!!!!
-
dokładnie i to kilka razy coś znajdziesz a jak nie to udzeż do: Maciek 156
ale chyba chip bedzie uszkodzony jeśli po podłączeniu Ci to sie pokazało
-
odświeżam troszke temacik gdyz okazało sie ze jedna swieca żarowa jest urwana a czujnik podpiety do swiecy sąsiedniej - czy to moze byc przyczyną wyrzucania błedu po podłaczeniu chipa ? czy to niema nic z tym wspolnego ? ale dowiedzialem sie ze w okolicy jest "znawca" ktory chipa zaklada za 250 zl dziwne bo wydaje mi sie dosc tanio :) co o tym sądzicie ?
-
Co to za okolica i co to za znawca? Podrzuć link, żeby przestrzec innych przed partaczem.
Swoją drogą, zastanawia mnie co ma box do świec żarowych...