To że słabo wieje to może być jeszcze...filtr :] A że wolno się nagrzewa termostat sprawdzić trzeba i ew. wymienić uprzedzając pytanie do JTD polecany jest Behr.
Printable View
To że słabo wieje to może być jeszcze...filtr :] A że wolno się nagrzewa termostat sprawdzić trzeba i ew. wymienić uprzedzając pytanie do JTD polecany jest Behr.
Odłączyłem od zasilania jak wcześniej było napisane- zachowanie to samo, jednak tak analizowałem wszystko i możliwe żeby mechanik coś zrobił nie tak przy wymianie filtru powietrza? Ew. ja mogłem coś odłączyć przy wymianie radia? (odłączyłem zapalniczke dlatego pytam)
Filtr powietrza nie ma z tym nic wspólnego. Proponuje wymiane filtra kabinowego, a pozniej kombinowanie.
Dokladnie, nie kombinuj. U mnie po wymianie filtra kabinowego wieje aż milo. Zmiescisz się w 50 zlotych. A jak zaczniesz cudowac i kombinowac to Ci wyplaty nie starczy:P
Pamietaj: Najprostsze rozwiazania są najlepsze
jak byś przeczytał mój post to byś wiedział czemu się zachowuje że po chwili jak auto złapie 60 stopni zaczyna wiać na nogi
wyłącz sterowanie automatyczne :) przycisk AUTO będzie tak jak se ustawisz cały czas