To nie brzydż się autoalarmu z domykaniem szyb z podswietlanymi knefelkami i popiardującymi gadzetami z allegro nie wstydz się :D
Printable View
To nie brzydż się autoalarmu z domykaniem szyb z podswietlanymi knefelkami i popiardującymi gadzetami z allegro nie wstydz się :D
domykanie niech sobie ma;) ale niech ma możliwośc upchnięcia go w pilocie co zew wygląda jak emulator bądz bliski zamiennik cegły vide coś takiego - https://plus.google.com/u/0/photos/1...21599452561666
i maskuje knefelki;) i popierdująco-świecące onanizmy;) trochę się wstydam;)
a takie audio z 91-92r chyba bardzo nie psuje linii co? https://plus.google.com/u/0/photos/1...42403812462113
Powiem tak, nie rajcuje mnie jakis tam łubudubu zamontowane w aucie nie do tego służy auto. Chcesz słuchac dobrego odbioru muzy to raczej sprzet domowy jest tu odpowiedni.
Kazdy czepia w aucie to co mu pasuje mnie akurat to nie pasi wolę słuchać silnika ewentualnie muzy niekoniecznie z kenwooda może byc safari
ale ja nie mówię, że becker jest zły:) cudo becker mexico podałem jako przykład, zapomniałem napisać, że mk1:) Tuner becker i pionek zasadnicza to mają taki sam jak rozbierzesz i popatrzysz z tą róznicą, że w pionku masz cyfrówke i analogówkę rozdzieloną:)
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:05 ----------
Nie chodzi o rajcuje itd. Bebech audio nie jest ważny w tym kontekście:) Ja lubie w aucie org wygląd i spójnośc stylistyczną i w tym obszarze poddaję pod ocenę zaproponowany zestaw:) W środku może być nawet depilator do nutrii, byleby zew panel wyglądał jakby mógł wyjśc wtedy z fabryki:) itak też patrzę na alarm. Nie chcę robić choinki. Chcę dyskrecji i funkcjonalności:)
Już nie będę Cię mordował ale to za Twoją "szybką" przesyłkę :D
której to do tej pory nie dostałem :(
no słabo szybko to wychodzi bo doszły uszczelki ale bez tych podkładek o ktorych mówiliśmy, dopiero w pt miałem kplt. W pon nadam całość
Mi tam starcza;) Zresztą nie śmiem konkurować z potencjałem turbo -kwietnika;)
Ale fajny wątek:girl_wacko: