wcześniej jeszcze tego nie wyłączałem, ale jak bawiłem się FESem to widzałem tą opcję, więc myślę, że nie powinno być problemu. myślę, że jak podjedziesz do Poznania z browarkiem to będzie ok ;)
wcześniej jeszcze tego nie wyłączałem, ale jak bawiłem się FESem to widzałem tą opcję, więc myślę, że nie powinno być problemu. myślę, że jak podjedziesz do Poznania z browarkiem to będzie ok ;)
ok,dam znac i dostosuje sie do ciebie:)a gadzecik masz w prezencie:)
A czy przez tego FESA mozna zmienic jezyk menu:)niestety jest ich kilka ale bez polskiego:(
Ale czegoś nie rozumiem. To ty jeździsz bez zapietych pasów, ze ci non stop pika?
czesto pokonuje krotkie odcinki,a pasy to jakos nie dla mnie.tym bardziej zima,w kurtce itp:)
Misiu -jako osoba na co dzień zajmująca się min bezpieczeństwem w ruchu drogowym - nie rozumiem takich osób jak Ty. Mi jakoś jazda w kurtce nie przeszkadza w zapięciu pasów, a jak mam problem to zdejmuję kurtkę.
Misiu to zapnij pas(bez kierowcy na fotelu) i siadaj na nim.
albo kup sobie sama ta klamre i wepnij ja.Ja tez zawsze zapinam pasy i w niczym mi to nie przeszkadza-nawet kurtka:) ale kazdy jest panem swego losu.Pozdrawiam
tak wlasnie zrobie,kupie sobie klamre dopuki nie zlikwiduje przez FESA,