-
tylko jak bedziesz robił bezgotówkowo z AC poproś o dokumantacje z naprawy. Mojemu koledze robili BMW 530XD z 2009 r na bezgotówce miało być wszystko nowe a okazalo sie ze części są ze srebrnej tylko przemalowane i kit sie sypie. ASO ma obowiązek prowadzic dokumantecje czyli kazda część sciągnięta ma miec foto i kazda nowa zakładana. Jak o to poprosił to mu dali M pakiet za free heh tylko żeby problemu nie robił:)
-
Zderzak (sam goły bez grila i.t.p.) + malowanie , koszt wyceniony przez wartę 1900pln , po naprawie koszt wyceniony przez ASO 2900PLN .
Sam zderzak kosztował 1400. Swoją drogą mam do sprzedania prawie jak nowy z malutką ruską na nosku w kolorze białym mój oryginalny .
-
trzeba się cieszyć, że nic więcej się nie stało.
-
U mnie zdjęcie zderzaka, wymiana i lakierowanie błotnika plus zmontowanie wszystkiego 2600. Wzrost na polisie AC o 1300 zł :(
-
Szkoda, że OWG nie zadziałało ;). Dobrze, że kierownik cały, jak dobrze pokombinujesz to na flakach i robocie wyjdziesz dobrze do przodu im auto nowsze tym lepiej się opłaca taka operacja.
-
"na pocieszenie..;)" katowicka .... dziura ..... dwie opony do wymiany (1200PLN) Mam ndzieje ze nic wiecej sie nie stalo (bo nie widac)....