niestety v i turbo maja inne sporo drozsze:(
Printable View
niestety v i turbo maja inne sporo drozsze:(
Sorki ale muszę to napisać !!!!!!!! walało się chyba ze trzy miechy środkowe przegubisko do V-ek za 120 zeta i każdy gardził !!!! a tak bardziej na temat do V mniej więcej ceny wyglądają w UK tak : przedni: 68f, środek "płaski": 89f, środek "płaski" poli: 42f, tył: 78f + przesyłka. Skoro jesteśmy przy wale napędowym, podpora 52mm/ 55mm: 26,5f, łożysko 52mm/ 55mm 12,5f. Ma ktoś taniej????? W ogóle ma ktoś to na składzie??? Lub dostęp??? Taki realny a nie w ofercie...
ja mam na skladzie do rzedowek 1 kpl i mialem ost szt przodu do v ale jest odłożona dla Wuja:)
może i się walało ale jeszcze nie szukałem, dopiero od kilku dni zacząłem się rozglądać
Amigo, ja pytałem o klamoty do V nie do R :) do R wala się komplet po allegro po dziś dzień i w dodatku jest za grosze ale pewnie dopiero jak zniknie to będzie ktoś akurat potrzebował, nawiasem też walają się już kilka miesięcy. Czyli do V nie masz ani sztuki w tej chwili i prognozy na przyszłość też nie malują się różowo? Mikelos ja nie uderzyłem bezpośrednio do Ciebie w tym co napisałem, to było pod kontem tego, że jakoś dziwnie się dzieje, że to co jest ogólnie dostępne okazuje się potrzebne dopiero jak przestaje być dostępne :)
Korzystając z okazji, jeśli mnie pamięć nie myli, ktoś swego czasu szukał trzpienia do sprzęgła, nie pamiętam jak to dokładnie określono, w każdym razie wygląda to jak kulka z kołnierzem poniżej + gwint, jeśli ktoś rozumie o jaką część mi chodzi to proszę o jej nazwanie po ludzku :) W każdym razie jeśli naspawywanie i inne cuda się znudziły to też się znalazło, masakryczna kwota więc proszę usiąść i się dobrze oprzeć: 16,5f/szt :)
Podpora łapy sprzęgła, tez miałem z tym problem trzeba było dotoczyć
chetnie kupie wszystkie 3 donuty przedni srodek i tyl
nowe albo uzywane jak nowe.Moje sa juz popekane od starosci wiec wole zmienic niz bedzie za pozno
Koledzy miałby ktoś z was do sprzedania blendę tylną do AR75 w kolorze czerwonym? Jakaś menda wybiła mi dziurę na około 5 centymetrowym odcinku na parkingu. Może być sterana, połamana chodzi o wycięcie fragmentu i uzupełnienie tego tworzywem