Dukiewicz na Jubilerskiej w Wa-wie oferuje tunig
Printable View
Pytanie o jakość tego chiptuningu...
Ogólnie wygląda to tak, że jeśli w serwisie wykryją ingerencję np. w sterownik, to gwarancja jest cofnięta. Alternatywą są boxy, które zawsze można odłączyć przed wizytą, ale są one wątpliwym rozwiązaniem. Ja np. mam wymieniony tłumik i to żadnego problemu nie sprawia, ale już zrobienie kompletnego wydechu np. downpipe z katem, to też jest to ingerencja, i to poważna, w mechanikę samochodu i ma to wpływ na utratę gwarancji. Wszystko też zależy od znajomości ;]
Tak dla chętnych jak to wyszło w mojej Julce można zobaczyć poniżej :
http://www.kreatormocy.pl/portfolioe...ultiair-170-km
Nie wiem kogo pytałeś i ile człowiek w firmie pracuje - Na starej wersji internetowej strony dukiewicza była nawet zakładka tuning
bzdura...
kto ci okryje ze masz inne mapy?
myslisz maja sprzet i odczytuja?
sama mapa to zbior niezrozumiałych krzakow ;]
serwis ewentualnie wgra nowe "ustawienia" i tak stracisz swoje stuningowane mapy
Dodano po 2 minutes:
mozesz spokojnie poza aso
czy komus kiedys odkryli ?
tylko prosze o potwierdzony przypadek :)
- wszystko zalezy jaki masz sterownik, np. w 8GMF cały "tunning" jest robiony w przestrzeni adresowej do której nie zaglada serwis.Cytat:
Ogólnie wygląda to tak, że jeśli w serwisie wykryją ingerencję np. w sterownik, to gwarancja jest cofnięta.
- naturalnie jesli Wi-Tech dogra poprawki to mapy poszły sobie na wakacje i trzeba zrobic korektę map od poczatku.