co by nie mówić oba,1.9 i 2.4 to fajne i oszczędne silniczki,a dodatkowo 2.4 ma trochę,albo i ciut więcej niż trochę zęba
Printable View
co by nie mówić oba,1.9 i 2.4 to fajne i oszczędne silniczki,a dodatkowo 2.4 ma trochę,albo i ciut więcej niż trochę zęba
brzmi bardzo miło,na rynku niewiele jest diesli w których tak zadbano o wrażenia słuchowe,ale też w porównaniu do 1.9 generuje mniej wibracji i odpalony rano robi dużo mniej hałasu
no ogólnie myślę że bardziej bym się skłaniał do 2.4 ale jakbym niemógł znaleść a byłaby z moim budżetem 1.9 to chyba bez problemu bym ją łapał. silniki jtd znam troche więc wiem że to jedne z najlepszych na świecie wysokoprężnych. W beli 156 martwi mnie tylko ta zawiecha żebym całej kasy odłożonej na weekendowe czy wakacyjne wypady niemusiał wkładać w serwis zawieszenia :) a nasze drogi są jakie są hehe
zawieszenia nie będziesz robił co chwilę przecież , fakt - dobre kosztuje trochę ale nie jest to wydatek coroczny
p.s.
1.9 16V jak byś chciał że tak powiem poczuć to zapraszam - ale to chyba tylko tak profilaktycznie żebyś wiedział na co nie masz bo niestety budżet 12tys na 16V nie pozwoli
( i popraw te dziwne znaki w "mieszka w .." - ja mam SD i tyle :-) )
no 16v to chyba nie bo na kupno będę miał tak jak pisałem koło 12000zł bo na całość (rejestracja, kupno, rozrząd i co tam wyjdzie bedę miał koło 16000zł) a zaproszenia chętnie skorzystam jk będę bliżej zakupu (czekamy na kase za sprzedany dom) narazie babka co kupiła tylko zaliczkowała i musimy poczekać najpóźniej --niestety-- do 1 czerwca
ja powiem tak, byłem gotowy w pewnym momencie wyłożyć 30tys na 156 TI z oferty super alfa, więc kwestia jest tylko zapału i $ jaką dysponujesz jak i zamiłowania do marki;)powodzenia w zakupie!