Więc tak: ponieważ chciałem waszej porady, pół dnia myślałem, wręcz marzyłem kiedyś o ŁAN FAJF SIKS, zostaje u mnie, będę pomału robił, teraz zawiasy po wakacjach skrzynia. I na najbliższym zlocie będę napewno:crazy_pilot:
Printable View
Więc tak: ponieważ chciałem waszej porady, pół dnia myślałem, wręcz marzyłem kiedyś o ŁAN FAJF SIKS, zostaje u mnie, będę pomału robił, teraz zawiasy po wakacjach skrzynia. I na najbliższym zlocie będę napewno:crazy_pilot:
Brawo :)
Kiedyś ktoś mądry tzn. mój kolega z którym prowadziłem warsztat w PL powiedział mi, że nie ważny rok auta tylko stan techniczny:cool: on jezdził golfem 1 z 1976 r biały i cały silnik także nawet miska olejowa od środka, robiliśmy G1 2 lata po godzinach, więc dzięki wam AR zostaje :rolleyes:
I gitara :) Zawsze możesz wymienić wachacze i gumy i wtedy spróbować opchnąć bo tak to faktycznie oddałbyś jak za darmo..
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
I gitara :) Zawsze możesz wymienić wachacze itd. i wtedy spróbować opchnąć bo tak to faktycznie oddałbyś jak za darmo..
sciagaj sobie grat z tej stronki bo naprawde fajne ceny maja. przesylka tania tylk troszke dlugo idzie. mister-auto.ie
z
Z tej stronki http://www.ebay.ie/itm/ALFA-ROMEO-14...ab3f24a1e#shId będę kupował przód i tył całość za 200 i 24 h w domu , kolega kupował do Stilo od nich i są wporzo na 100 %
---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:09 ----------
Jak już zrobię to ma u mnie dożywocie bo mojej Pani się podoba, i syn w w tym roku robi prawko więc zostaje w famili, a ja na jesieni będę szukał czegoś większego dla siebie i też z Italii narazie nie wiem co to będzie