I ja też chce:)
1. SCHNNAZZI
2.Teddy84
3. karol s
1. SCHNNAZZI
2.Teddy84
3. karol s
2 tyg dłuuugi termin czekania. Ale damy radę :)
1. SCHNNAZZI
2.Teddy84
3. karol s
4.maciekqm
Dzisiaj kurier ma mi zabrać dokładkę od kolegi i jutro pewnie będzie u mnie.. później trzeba będzie ją doprowadzić do idealnego stanu.. Musze też jeszcze kupić zderzak do 156-stki, żeby zapiąć na nim tę dokładkę.. i dopiero na zderzaku będzie robiona forma.. inaczej to by pasowała jak większość spoilerów z allegro.. czyli jak się wygięła przy formie taka jest też kopia.. Tak więc nie za bardzo da się zrobić szybko o dobrze.. a że to nie są organy do przeszczepu, to i pośpiech nadmierny nie jest wskazany.. ;)
Jeśli ktoś ma zderzak do przedliftówki na zbyciu w dobrej cenie, proszę o sygnał.. stan obojętny, aby nie był połamany, powgniatany itp.. :)
Cytat:
Jeśli ktoś ma zderzak do przedliftówki na zbyciu w dobrej cenie, proszę o sygnał.. stan obojętny, aby nie był połamany, powgniatany itp.. :)
A potem jak coś to go z chęcią odkupię w równie dobrej cenie :) mój po bliskim spotkaniu z lisem prosi się o wymianę - jak coś to PW
Mariusz jesli chodzi o propozycje to ja mam dwie Novitec i JMSZałącznik 48414Załącznik 48415
choc ta jms wydaje mi sie ladniejsza, co Ty na to?
Ja ja jeszcze ja:)
1. SCHNNAZZI
2.Teddy84
3. karol s
4.maciekqm5.Edwin156
gdyby lista na dokładkę tylnią ładną była też bym się pisał:) Pozdrawiam
Mamy mały poślizg, bo wysłałem kuriera we wtorek po dokładkę, ale niestety nikogo nie zastał.. kolega Kivi musiał słuzbowo wyjechać na chwilę.. Okazało się jednak, że i przedni zderzak Kivi ma na sprzedaż, więc dzisiaj kurier ma zawinąć od niego dokładkę razem ze zderzakiem.. czyli generalnie dużego polizgu nie powinno być.. i do końca przyszłego tygodnia forma będzie prawie gotowa.. :)