Mam odchylony boczek i ciągniecie i pchanie ten dzyndzel do otwierania i nic to nie daje zepsuł się sam zamek pod plastikiem jutro będę próbował go rozbebeszyć może się uda a jak nie to szukam nowych drzwi
Printable View
Mam odchylony boczek i ciągniecie i pchanie ten dzyndzel do otwierania i nic to nie daje zepsuł się sam zamek pod plastikiem jutro będę próbował go rozbebeszyć może się uda a jak nie to szukam nowych drzwi
Nie ma tragedii, na alledrogo kompletne boczki do drzwi chodzą po 50-100zł, tak że jak się nie uda po dobroci to możesz go po prostu wypatroszyć i założyć nowy.
Jeżeli popsuło się coś w zamku, to faktycznie nic nie da Ci otwieranie na złodzieja. Musisz popsuć tapicerkę. Ale i wtedy nie będzie łatwo, bo zamek jest przykręcony do drzwi na 3 śruby które niestety można zobaczyć jak się te drzwi otworzy ... Ale probuj.
i co poradziłes sobie ??
Przepraszam że nie odpisywałem ale nie miale czasu. Nie poradziłem sobie wypruje całe drzwi ale na razie czekam na nowe drzwi ( może w przyszły tygodniu będę miał od kolesia co rozbiera auta )
A połamałeś cały ten biały plastik, który pokazywałem na zdjęciu ?
Zdemontuj sobie tapicerkę z drzwi i będziesz wtedy mądry. Ja to przerabiałem tylko po drugiej stronie - fotel wyjmowałem, potem ciężki bój z 2 śrubami z dołu tapicerki i reszta poszła cacy - zamek odblokowałem metodą "osz ty ku*&^a ch%^$u" czyli doszczętnie go zniszczyłem (ale w zapasie już miałem komplet zamienny) ale potem śmiałem się sam z siebie że to tyle trwało bo można to było spokojnie na luzie przy jednym papierosie a nie pół paczki.