-
Gratuluję zakupu! Jesteś prawdziwym łowcą okazji! Naprawdę mi zaimponowałeś! Bankowo masz jakąś sprawność zuchowską za taką umiejętność.
Jednocześnie serdecznie dziękuję za wnikliwą ocenę rynkowej wartości opon. Rzeczowe spojrzenie jest obecnie na wagę złota!
Że też ja wyskakuje z taką ceną?!
Przecież wystarczy, abym porównał sobie ceny nowych Sailun'ów, TRACMAX'ów, Collins'ów i innych opon tego pokroju, aby zrozumieć, że moja cena (do negocjacji zresztą) za markowe opony Goodyear i Continental jest za wysoka!!! Chyba mi odbiło... Ale dzielny Seweryn był na miejscu!
Seweryn, takich ludzi potrzebujemy!
-
słuchaj ja Ciebie nie obrażam wyrażam tylko swoje odczucie chęci zarobienia na czymś co nie jest tyle warte. Zobacz sobie na ceny opon używanych.
-
A w którym miejscu Cie obraziłem?!
Przecież wyraźnie Ci podziękowałem za Twoją czujność i zdrową ocenę sytuacji!
Seweryn, otworzyłeś mi oczy!
Tym bardziej jak podałeś cenę, za jaką kupiłeś IDENTYCZNY komplet opon!
Bo chyba nie miałeś na myśli innych opon (innego producenta - nie daj Boże chińczyki - czy w innym rozmiarze), prawda?!
Seweryn, Ty chyba nie zrobiłbyś czegoś takiego... Tak trzeźwo na świat patrzący... Chyba nie mówiłbyś o innych oponach, prawda?
PS. Powiem Ci tylko mój drogi przyjacielu, że nie mam suwmiarki i nie zmierzyłem głębokości bieżnika ultra-dokładnie. Zmierzyłem tą głębokość "domowymi" sposobami i podałem niższą wartość niż mi wychodziło (asekuracyjnie), bo jeżeli ktoś to zmierzy profesjonalnie i wyjdzie mu, że opony są jednak głębsze, to chyba nie będzie miał mi tego za złe... Gorzej, jakby było odwrotnie.
-
szkoda czasu na dyskusje z tobą. Sprzedaj za 800 zł no do negocjacji!!! powodzenia
-
Nie rób mi tego - nie przestawaj zaśmiecać mi wątku!