instalacja firmy BRC założyłem jakies 8 miesiecy temu.
Printable View
instalacja firmy BRC założyłem jakies 8 miesiecy temu.
zminilem przeplywke i wszystko cacy samochodzik smiga jak szalony.dziekuje wszystkim za pomoc.
mam podobny problem, ostatnio a dokładnie wczoraj podczas dłuższej jazdy gaz w podłogę a ona szarpie i strzela w wydech ( na niższych obrotach) poza tym zero mocy, przyspieszenie dopiero powyżej 3500 obr. a poniżej muł . podejrzewam przepływomierz bo od wymiany filtra mam takie coś tylko wcześniej w mniejszym stopniu a teraz to aż za bardzo, lub ewentualnie świece- bo nie patrzyłem na nie.
witam, to jak z tym szarpaniem, bo przyznam że u mnie to się zaczeło po wymianie filtra powietrza, stary wyglądał jak kapeć ale silnik na nim równo pracował, załorzyłem nowy i się zaczeło szarpanie i strzelanie w wydech
mam podobny problem w alfa 156 2.0 ts 155km ecu 1.5.5 auto z roku 99 nierówna praca silnika zaczyna się kiedy silnik osiągnie już temperature a kiedy stoje w korku i silnik złapie troche powyżej 90 stopni i chce ruszyć to masakra szarpie strasznie i strzela w rure
na alfadiagu dwa błędy wyskakują
p1173 i p0170 czy ktoś pomoże w następnym tyg oddaje auto do mechanika i nie wiem na co się szykować
u mnie problem ten zostal zarzegnany po wymianie przeplywki.