Wtyczka jest pod maską, przy prawym kielichu amortyzatora (od strony pasażera), 3PIN.
Printable View
ja mam świece NGK v line i przewody ngk i kopie bardzo dobrze nie ma problemu .
Okej z ta wtyczka mnie zabiles tylka gdzie teraz do tego kabel kupic.
A to ze doplyw paliwa idzie na listwy przez krokowy a sa dwa wiec dlatego pytam .Cytat:
Co ma krokowy do układu paliwowego?
A wycieku nie ma go jest sprawdzone pompka podlaczona na stale i nigdzie nie wcieka i to jest ten problem nie slyszalem zeby paliwo wracale a pod samochodem such i nigdzie nie czuc paliwem dopuki sie nie odpali samochodu cos ty sie tak uparl na ten wyciek sorki ale pisze ze sprawdzone dlatego sie pytam o powrotny bo jak jest zapchany czy cos to nadmiar paliwa idzie na cylindry i szlak trafia wtryski.
Kamilao
po wymianie lambdy wszystko wróciło do normy.????
Krokowy i paliwo to jak filtr oleju i akumulator - jedno nie ma nic z drugim wspólnego :)
dokładnie. Tylko nie wymieniaj w ciemno! Szkoda kasy. Ja byłem wtedy na warsztacie i koleś najpierw podpiął pod komputer, później jeszcze sprawdził miernikiem i dopiero wtedy miał pewność że nie działa. Z kablem do boxera to nie taka prosta sprawa. Trzeba komputer z dwoma COM-ami, euroscan+visa oraz przejściówka na 3 piny. Jak nie zamierzasz często się podpinać to chyba lepiej znaleźć mechanika.
No to bedzie problem z kompem bo w hiszpanii raczej nie znajde bo takich staroci nie trzymaja .
Panowie po problemie podczas montażu parrota znalazlem jeden spalony bezpiecznik poczym okazalo sie ze to od systemu paliwowego tak mi tlumaczyl elektryz ale smrud paliwa zniknol pali jak dawniej i nie dusi sie. Dziekuje wszystkim za pomoc.