Hmmm a może lotnisko w chojnie hehe :twisted: odrazu jakis zlocik można by tam skomponowac :roll:
kto był ten pamięta :P
Printable View
Hmmm a może lotnisko w chojnie hehe :twisted: odrazu jakis zlocik można by tam skomponowac :roll:
kto był ten pamięta :P
ja testuje zawsze na drodze do polic odcinek pilchowo siedlice police ach te zakręty POLECAM
:D Pikero ja tą trasą śmigam prawie co tydzień. Rosik polecam od Głebokiego przez las do Polic fajne zakręty powrót przez Tanowo test prędkości :mrgreen: uwaga na suszarki. :roll:
ale tylko od głębokiego w stronę polic z powrotem juz jest do d.... zawsze jak ktoś jedzie to staram się go puścić i dać z 5 minut przewagi bo 130 przejeżdzam cała trase jeden zakret w lesnie gornym 70 -80 z gory do 170 dochodze i zakret w siedlicach okolo 60 - 70 to moje rekordy na tej drodze nie chcialbym sie chwalic ale jestem niedopokonania na tej trasie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja też jestem nie do pokonania na pewnej trasie... :roll: :twisted:
Trzeba było od razu mówić, że przygotowujesz sie do zawodów serii D1... :D :wink:Cytat:
Napisał Rosik
mój drift jest lepszy niż D1 bo robie to z efektami specjalnymi - iskrami, odłamkami i tłuczonym szkłem 8) Pokaz jedyny w swoim rodzaju (chociaż stosunkowo drogi :mrgreen: )
no ja podobnie. z tym że jak skończe to wyłączam kompa i ide spać :DCytat:
Napisał Rosik
a rosik dzwoni po lawete i tez poźniej idzie spać ... tylko tak trochę zasnąć ciężko po takiej jeździe...
Rosik to robi na lepszy sen... takie uwolnienie, odreagowanie zablokowanego napięcia... stłumionych emocji... :P :D