Rozbierałem starego oryginalnego behra ciężko mi porównać środek do środka z innej firmy np tego Verneta albo Gatesa. Domyślam się co możesz mieć na myśli i też podejrzewam że tak właśnie może być ;)
Printable View
Rozbierałem starego oryginalnego behra ciężko mi porównać środek do środka z innej firmy np tego Verneta albo Gatesa. Domyślam się co możesz mieć na myśli i też podejrzewam że tak właśnie może być ;)
czyli co moze byc w srodku ? jest tam ta wiewiorka czy tez nie ?
może być vernet w budzie behr'a
ale jak to mówi jurek owsik
róbta co chceta
ja tam mom w drugi AR verneta i jest ok
Z tego co czytam wnioskuje,że wystarczy kupić najtańszego Verneta,chociaż byłbym skłonny dołożyć i kupić tego Gatesa.Co o tym myślicie.I mam jeszcze takie pytanie czy przy wymianie termostau konieczna jest wymiana czujnika temperatury,czy można zostawić stary.
czujnik najlepiej wymienic bo kosztuje grosze 20-30 zyla?
a co do wiewiórki to z Sucharem Sztrasburgerem nie mam co sie rownac
60 zł czujnik o ile dobrze pamiętam.
Do JTD lepiej kupić Behra Nikt się nie skraży a z vernetem jest różnie. Poza tym jest on od razu z czujnikiem i cena wychodzi taka sama albo mniejsza.
http://www.forum.alfaholicy.org/147_...n_spark_v.html tutaj znajdziesz wszyskie niezbędne informacje. Poszukajcie trochę.
ja po przeczytaniu tego kupowałbym behra
Dokładnie Behr masz już z czujnikiem cały komplet. Za 290 zł spokojnie można kupić do 8V. A po samodzielnej wymianie sam zobaczysz (nobel dla konstruktorów za rozwiązanie wymiany termostatu), że warto kupić jak najlepszy i mieć spokój :)