Dokladnie ten pistolet jest fenomenalny juz nie jeden plastik mi uratowal :) Kurde ze tez nie pomyslalem o tym a bawilem sie kropelka i jak zwykle palce posklejane przy okazji :D
Printable View
ile dałeś ?
Haha, ostatnio po lekturze tego tematu przy okazji zdjętych boczków zacząłem bawić się dzyndzlem trzymających kratkę i... ułamałem :). Trzeba będzie zakupić taki pistolet, bo to naprawdę fajna rzecz.
Kup najtańszy jaki znajdziesz w markecie. Nawet chyba w Tesco są :)
jeśli dzyndzel od kratki ułamany tak jak u mnie przy samej kratce taki pistolet to można sobie w d... wsadzić, nic nie pomoże jak zakup i montaż kratki z całym dzyndzlem.
Mandziel..... po kiego grzyba odkopujesz temat sprzed 1,5 roku?????
A jak masz ułamany zaczep to są też inne metody naprawy. Nie trzeba zaraz kupować nowego. Mocujesz to na stałe do boczku (klejem) i zapominasz o temacie. Tylko trzeba boczek zdjąć i zrobić to od spodu.
odkopuje bo nadal z tym walczę :) no w sumie możesz mieć rację, masz na myśli przyklejenie kratki od spodu po całej jej długości ?
dotąd kleiłem do boczku na końcach i za każdym razem z czasem poległem.
Z drugiej strony to ta jedna franca tak pręży, że nie wiem czy i to pomoże, dali dupy z tymi kratkami na maksa.
Od dupy strony się do tego zabierasz. Weź jakiś epoksyd, kawałek plastiku i wklej to od spodu. Zdejmujesz boczek i tam od środka zalewasz klejem albo robisz ząbek wklejając kawałek plastiku. Sprawa załatwiona. Wtedy Ci nic już nie będzie odstawać bo będzie od spodu blokowane. A epoksydu nic nie ruszy. Amen.
Spróbuję jak się cieplej zrobi, dzięki :)
Mandziel zanim sie ociepli to już ona się zdązy sprzedać :beer: JA mialem jedna ulamana do dalem to na super-glue i trzyma juz ze 3 lata jak nie 4 :)