Dzwoń śmiało jak będziesz potrzebował wzorca ;)
Printable View
Dzieki fredi,a moze ma ktos 105 konna?
poczekaj bo tomaj jedzie oglądać i kupić właśnie 156 105-konną
Ok,jakbyco podpowiedz mu o takim temacie:)
powiedz jakie masz możliwości wykonania takich rur i jakie to są mniej więcej koszty bo chce coś takiego u siebie zrobić
w dziale czesci jest temat,sprawa wyglada na dzien dzisiejszy ze czekam na kosztorys giecia gornych rur,dolne bede sam spawal i tylko polerowal ,spawy zostaja,a gorne jak beda giete to tylko polerka a jak beda musialy byc spawane to beda szlifowane i polerka,koszt to 150 za sztuke.
do 115 konnej bede mial wzory ale nie powiem na dzien dzisiejszy kiedy opanuje ten temat ,ale mysle ze tydzien ,gora dwa:)jak wykonam mozesz podjechac na przymiarke :)
ja myślałem wykonać je z aluminium i znalazłem gięte kolano 90 stopni a resztę pospawać i też planuje je zrobić w ciągu dwóch tygodni może trzech.
Witam.Czarek lipa z ta 105 konną troszke za mocno ją chłopak zmarnował i niedało się z nim negocjować ceny za elementy do malowania, a ja lubie jak auto jest zadbane, ale niemam zamiaru dokładać do interesu więc podziękowałem koledze i niech sobie szuka jelenia !!!!!!
może być mi przykro że nie dołączy do nas kolejny alfaholik ale cieszę się że kolejna osoba nie dała się nabrać nieuczciwemu sprzedawcy.
sprzedawca nie był jakimś kolesiem który zajmuje sie handlem autami, poprostu za wysoko cenił to auto bo;;
maska do malowania
zderzak do malowania
skóra do renowacji
włącznik od szyb do wymiany i kolega chciał nam na to wszystko opuscić 200zl.................no troszke za mało:) ale jakbym jutro jechał i kupie 105konną dam znać