jezeli podlaczasz wzmaczniacz moc radia nie ma zadnego znaczenia
jedynie jakość wysylanego sygnalu audio takiego radia może (ale nie musi) niezadawalać :P ale przy tych glosnikach radio bedzie ok.
Printable View
jezeli podlaczasz wzmaczniacz moc radia nie ma zadnego znaczenia
jedynie jakość wysylanego sygnalu audio takiego radia może (ale nie musi) niezadawalać :P ale przy tych glosnikach radio bedzie ok.
To co kolega wyzej pisze to prawda a ja tylko wyczule na przygotowanie drzwi bo mocno sie zdziwisz jak podlaczysz i okaze sie ze seryjne glosniki graly mocniej "basem"
No co do drzwi, wyczytałem już że to podstawa... w swojej 147 masz też jedynie zestaw odseparowany + wygłuszenie drzwi? gra to zadowalająco?
jak bedziesz sie zabieral w GT do wygluszenia drzwi to ciekawe zdjecia znalazlem:
http://www.picturetrail.com/sfx/album/view/19095446
ogolnie koles bardzo szczegolowo robi cale car audio z fotami :)
W tej chwili mam a aucie
Clariona DXZ 948
Audio Godsa Amos 4.8A2X
Hertz Space K6L
Rockford Fosgate HX2
Drzwi wygluszone, tweetery w trojkata lusterek z zywicy czyli zestaw 2.1
Czy gra zadowalajaco hmmm.... po 4 latach montowania CA , sluchaniu wielu samochodow moge powiedziec ze gra zadowalajacobo juz 2 miesiace nic nie zmienialem , gra tez zadowalajaco bo obecny projekt laczyl sie z wyzwaniem , chcialem zobaczyc za jak male pieniadze mozna zrobic cos co "gra" i jak na kase za ktora w super okazjach przez 1,5 roku kupowalem ten sprzet to jest rewelacja , jezeli porownac do systemow zrobionych przez fachowcow na drozszych i lepszych kjlockach to gra tylko zadowalajaco.
Alfe mam od zeszlych wakacji i musiala juz przezyc 4 rozne radia , chyba okolo 12 wzmakow , 7 subow jedyne czego nie zmieniam od dwoch lat to glosniki z przodu sa juz w kolejnym aucie i jestem zadowolony a reszta to kwestia zgrania elementow.
Dzięki za linka z fotkami, naprawdę fajnie i co ważne bardzo szczegółowo pokazana budowa CA.:)
Kolego N...SALTO, a może mógłbyś mi poradzić coś z allegro co ładnie by "zagrało"? Porównywalnie z hertzami, ale za mniejszą kasę? Chodzi mi o sam przód i na fabrycznym radyjku, bez ingerencji w tył póki co.
Nie znam się aż tak bardzo, a moze jest coś co podobnie zagra, a będzie kosztowało poniżej tysiąca?
Pod radiem bardzo fajnie jak na ta kase graja
- http://allegro.pl/zestaw-gms-1765n-s...224256480.html
Podepne sie w temacie, bo czytam i czytam o car audio do 147 i wynika z tego tak wygluszenie drzwi przednich oscyluje w kwocie 160 zl zeby to elegancko wykonac. Teraz chcialbym aby nic nie bylo ruszane z deski rozdzielczej - zostaje oryginalne radio. Co da rade władowac do przednich drzwi by to ladnie gralo?
Kurcze zamulilem, srkimza offtop