Spokojnie.. termin jest do końca marca, także nie ma problemu.. :)
Printable View
Spokojnie.. termin jest do końca marca, także nie ma problemu.. :)
kasa wpłacona
Dzięki Mario.. wszystko dotarło.. :)
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
W pierwszym poscie zamiesczam numery paczek po wysłaniu.. pod listą jest link do strony, na której można sprawdzać losy paczki..
Jesteś w stanie zapodać jakieś zdjęcia gotowego produktu?
Ehh.. zapomniałem wziąć aparat do zakładu, wrzucam więc fotkę zrobioną na szybko telefonem..
Załącznik 50511Załącznik 50510
Witam.
No kurde skusił bym się na tą dokładkę i spojler może nawet i te progi od GTA ale powiedzcie mi czy jest możliwość montażu u was tych dodatków i malowania pod kolor autka??
Korzystam z lakierni w Mrozach, mała ale przetestowałem chyba wszystkie w okolicy i nikt nie lakierował tak dobrze jak tu.. Jak przyprowadzisz auto to zapewne polakierują i zamontują, tylko od ręki tego nie zrobią, bo klej schnie 24h... więc musiałbyś zostawić auto.. a najlepiej to na 4-5 dni, żeby najpierw dobrać lakier do auta, dopiero polakierować i zamontować.. inaczej to mija się trochę z sensem..
Jak dojdzie to dam znać :)
Edwin.. poproszę dane do wysyłki.. Jutro pojedzie druga i trzecia dokładka do właścicieli.. Sorki za drobne poślizgi, kończymy teraz dwa większe zamówienia do Norwegii i Abu Dhabi i będzie spokojniej.. bo ostatni czas był dość ciężki i nie ogarniamy się z robotą.. ..nie żebym płakał z tego powodu ;)
Jak dla mnie to i tak szybko się uwineliście z tematem :)