Zaraz, znaczy że w 145 nie było w ogóle otwierania klapy linką z kabiny?
Printable View
Zaraz, znaczy że w 145 nie było w ogóle otwierania klapy linką z kabiny?
Mam otwieraną klapę linką z kabiny, więc były :)
Były po lifcie. Przed liftem klapę otwierało się guzikiem na panelu świateł awaryjnych.
dla mnie to troche zastanawiające bo lift ma na celu ulepszenie czyli taka lepsza, innowacyjna myśl techniczna. tu trochę zrobili na odwrót bo najpierw elektromagnes a potem linka przy fotelu. Wicked, nie każdy ma takie otwieranie, np. Carlos71 ma swoją z 99r i nie ma ani linki ani magnesu ;) może to leżało w kwestii dodatkowego wyposażenia? albo przy większych silnikach?
To nie rozumiem po co Jester chce montować siłownik, skoro już ma i czemu Rzmudzior potrzebuje kluczyk, żeby otworzyć klape :dontknow:
Ja tam na linkę nie narzekam, rozwiązanie proste i niezawodne :)
Sam nie wiem czemu tak zrobili. W przyszłym tygodniu mam nadzieje, że dostanę oryginalny siłownik, o ile kolega cuma_borek wyśle go do mnie, w co zaczynam wątpić, bo kontakt z nim to jakaś porażka..
Musisz kupić przycisk, kable i siłownik. Zmontować to wszystko do kupy i będzie działać. Koszt kilkadziesiąt złotych. Ja u siebie akurat podepnę siłownik do sterownika zamka centralnego i będę otwierał klapę z pilota.