Kornacki nigdy nie sprawiał wrażenia zbyt inteligentnego człowieka...
Printable View
Kornacki nigdy nie sprawiał wrażenia zbyt inteligentnego człowieka...
Miałem kiedyś Ghibli II 2.0 V6 24V BiTurbo. Dobrze wspominam choć na moje gabaryty był trochę ciasny.
306 KM - strasznie zapier...........!!!
Kiedy sobie jeszcze kupie i to własnie granturismo.
Załącznik 49973 Załącznik 49974
Z tego co pamiętam Adam miał dwie Alfy, obie bodajże 156 i ciepło się o nich wypowiada, też uważam że fajny facet,
każdemu przy takiej babce rozum odbiera :)
Ja rozumiem, że takie są potrzeby rynku, tylko zwyczajnie jest mi przykro że takie bezguścia mają kasę i rządzą rynkiem, zamiast orać pole :)
Kurczę, ja bym się tego nie pozbywał, miałem kupić ale się wahałem no i kupiłem inną zaturbioną benzynkę - Chryslera Shelby Daytona... myślałem też nad Biturbo, miałem możliwości ale chyba się trochę wystraszyłem. Kocham tę stylistykę i słynny zegarek na desce rozdzielczej :D
Nad gustami się nie dyskutuje :)
A zegarek jest cool :)
Załącznik 49980
Ale te ciągniki przynajmniej mają jakieś zastosowanie w praktyce, a suv-y? Z tego, co zauważyłem, to są wielkie, napompowane auta z dużą ilością błyszczących elementów, wyglądające jak terenówki, a służące do jeżdżenia po mieście i zajmowania 3 miejsc parkingowych za jednym zamachem, jak również do podbudowania mocno zwichniętego ego właściciela :) Nie zapomnę, jak kiedyś stałem na parkingu pod pocztą i byłem świadkiem, jak kurdupel w Cayenne pieprznął podwoziem podczas podjeżdżania na 10-centymetrowy krawężnik, bo się nie mieścił i chciał na trawnik wjechać :D
cudo :D
Załącznik 49985Az takie beznadziejne to auto nie jest,pokazywali je w tamtym roku na targach w Frankfurcie