Teraz i u mnie działa. Może był chwilowy problem z moją przeglądarką. A już myślałem, że sprzedający się przestraszył naszego forum
Printable View
Teraz i u mnie działa. Może był chwilowy problem z moją przeglądarką. A już myślałem, że sprzedający się przestraszył naszego forum
w opisie aukcji jest napisane cytuję "zdjęcie poglądowe" tak że myślę raczej nic im nie można zrobić za taką aukcje
Dla mnie uprawianie tego rodzaju marketingu jest po prostu oszustwem i takie działania powinny być karane!
w aukcjach z wahaczami FASTA również jest pisane oryginale włoskie , czy oryginalnej włoskiej firmy
To ja dodam coś od siebie - dziś przyszło mi zamówienie ( wahacze, amory itp ) i dostałem prawdziwe oryginały wahaczy górnych ( wszystko się zgadza z opisem oryginalnych na naszym forum, jak i w porównaniu do tych co mam na aucie ( a tam siedzą jeszcze z pierwszego montażu ) - różnią się tylko zatartym logo + opis alfowski ) ) w cenie 205zł za sztukę:), a żeby było śmiesznie dostałem je od gościa co ma w ofercie na allegro tylko fasta i qap :D
coś takiego ? Załącznik 50101
Nie. Na tulejach są oznaczenia numeryczne + nazwa producenta boge ( czy jakoś tak - bo teraz jestem w pracy ) pod osłoną sworznia do dołu wybity napis TWR, na gumie sworznia też oznaczenia numeryczne + napis TWR, oznaczenie LX/DX - jest + numer nie pamiętam jaki, oraz spolerowana cześć poniżej ( pole z numerem i ślad po obecności loga ) - napisy na gumach wytłoczone, nie malowane