mam to samo
za wcześnie na 200% deklaracje
choć z drugiej strony rozumiem też potrzeby wcześniejszego powiadomienia
Printable View
Rozumiem was doskonale, bo sam nie wiem jak będę pracował, ale gdybyście już mogli sobie zaklepać ten jeden dzień urlopu, ponieważ jeśli miałbym załatwiać ostatecznie eskortę i rynek, muszę podać ilość pojazdów.
Zróbmy może tak. Jutro postaram wam podać termin spotkania, spotu, pod koniec miesiąca. Osoby z okolic Krakowa mogłyby przyjechać, reszta w kontakcie z dalszych stron. Zrobilibyśmy jakiegoś grilla i przy okazji porozmawiali o tym. Zaprosiłbym Panią Prezes mojej Fundacji i zobaczymy co wyjdzie. Liczę na was koledzy i koleżanki.
Jeszcze raz proszę wszystkich zainteresowanych o kontakt na maila. Ja pocztę odbieram codziennie i każdy szczegół będę wysyłał do wszystkich przez pocztę elektroniczną. Tutaj będą najważniejsze informację, aby nie zaśmiecać forum wieloma informacjami robiąc z tematu tasiemca.
Pozdrawiam
r.gabrych@o2.pl
jest okazja pogadać przy grilu 24.03 spot srebrny Olkusz myślę że grupa olkuska się zmobilizuje i do Krakowa przyjedzie to jak rzut beretem
ja jestem jak najbardziej za będę namawiał reszte pzdr i zapraszamy z panią prezes łącznie
Pomysł jak najbardziej godny uwagi :)
Jeśli żona nie będzie w szkole (i nic się nie wydarzy) to pewnie się pojawimy ;) Toż to rzut beretem...
hmm... noclegu powiadasz? Taniego? To by nie był głupi pomysł :D
Co tak mało osób się deklaruje ? a tak liczna reprezentacja śląska gdzie się podziewa ? Ludzie, zgłaszajcie się do Rafała, napiszcie mu maila i widzmy się w Maju ;)
bo u nas mniej się pisze a więcej działa ja będę na pewno