Aż muszę poszukać sobie tego tematu bo bardzo ciekawi mnie co tam ludzie pisali.
Co do wersji Michała to faktycznie jest prawdziwa bo jak już wspominałem wcześniej boczek jest inny niż we wszystkich a to już daje do myślenia:)
Printable View
Aż muszę poszukać sobie tego tematu bo bardzo ciekawi mnie co tam ludzie pisali.
Co do wersji Michała to faktycznie jest prawdziwa bo jak już wspominałem wcześniej boczek jest inny niż we wszystkich a to już daje do myślenia:)
Andrzejku , ta tapicera co była ładowana do 1,7 i TD , kurcze powiem Ci że mi się podoba , dlatego trzymam ją , wygodna , funkcjonalna itd. Nie dam słowa złego na nią powiedzieć !
A mam porównanie bo mam w jednej skórę a w drugiej welur :P
Również potwierdzam, że ta "pół-skóra" jest ciekawa i z wyglądu i do siedzenia, miałem okazje ją oglądać zanim Dziaru wsadził Momo do 155 :)
bikermarek to kiedy mogę przyjechać po te fotele i boczki? ;)
a bym zapomniał gałkę też wezmę
Przyjechać możesz choćby jutro. Ale uprzedzam: cena jest naprawdę zaporowa :D
Co do gałki... Jakby to powiedzieć: dobra, nie będę kończył ;)
Hehe, sąsiada :D
Nie w krzakach bo krzaków brak ;) Stoi sobie normalnie na podwórku i czeka na serducho.
Co to są knefelki?
A tak nawiasem mówiąc to jakiś czas temu podjechał gość Astrą II, zaczął oglądać Alfę i zapytał czy jej czasem nie sprzedaję. Następnie zaproponował całe 500 zł. Łaskawca:D