Witaj koleżanko tak apropo spotów dla chcącego nic trudnego :D pozatym nasze spoty trwają do 22.00 przeważnie także niemusisz odrazu na 20.00 przyjeźdzać możesz si etroche spuźnić :D hah :D pzdr.
Printable View
Witaj koleżanko tak apropo spotów dla chcącego nic trudnego :D pozatym nasze spoty trwają do 22.00 przeważnie także niemusisz odrazu na 20.00 przyjeźdzać możesz si etroche spuźnić :D hah :D pzdr.
Witaj w klubie, miło że kolejna Pani się do nas przyłącza.
Ciao Bella!
nic się nie stanie, jeśli będziesz dla niej równie delikatna.Cytat:
Poważnie się zastanawiam nad tym czy nie przywieźć sobie rodowitej Włoszki prosto z Italii, bywam tam... no i tam mam kogo prosić o radę.
Martwi mnie tylko kwestia "delikatności" Alfy, mam wrażenie że one cierpią na polskich "drogach" przez swoją delikatność, mylę się?
Saluti!
ja też zamierzam sobie przywieźć Włoszkę z Włoch...
Bierz Alfę i się nie zastanawiaj, koszty części takie jak do innych aut, a stylistyka nieporównywalnie lepsza :) Wystarczy, że nie przesadzisz z rozmiarem felg, a zawieszenie nie ucierpi tak bardzo. No i musisz znaleźć dobry warsztat do okresowych napraw, nie pana Wiesia od passatów :)
Pozdrawiam i życzę szybkiego zakupu AR :)
Akurat o mechaników się u Nas w Kato martwić nie musi :)
Ciao Uachol! :)
Ja się zastanawiam, bo ludzie mówią "nie bierz Alfy" - koszta, awaryjność, etc.
A serce mówi "Bella Ty się nie zastanawiaj, tylko Alfę kupuj!"...
a że ja się zazwyczaj sercem bardziej kieruję, to kwestia znaleźć właściwy samochód (tu już dam głos rozumowi w sprawie wyboru auta w dobrym stanie). :P
Saluti!
---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 11:00 ----------
Nie mam wśród mechaników znajomych. :(
Witaj.....
Pozdrowienia z drugiego końca Polski..... ;) :)