jak zrobie autko to wleje jeden z tych ktory proponuje kolega 75andrew155
Printable View
jak zrobie autko to wleje jeden z tych ktory proponuje kolega 75andrew155
pitu pitu...,ja kupiłem używany i narazie nie narzekam ,komprecha sprawdzona,pumpa też .zalałem helixa 10w/40,wiec nie taki diabeł straszny jak go malują,powiem tak używany to używany czy to boxer ,czy 16v zawsze kot w worku ,staraj sie z gwarancja kupić,ja po kupnie zaraz na kompreche podjechałem,miskę pościągałem panewki lukłem i pompę,auto gada ,teraz mam problem z osprzetem ,ale to wina poprzedniego właściciela pozdro
kolego saroo miałem piękną 155 1.8 ts czarną perełke i żalujeze ja sprzedałem poszła na szrot rozbili ja :( skurrrrr.......czybyki ale bylo minelo lubie tą marke i zostane narazie przy 145 (saroo pytanko mam Znasz Płoskiego Jarka z Nidzicy ? kolo z woja:).)
ja zawsze miałem słabość do 155:P,lecz żonka była na nie i mam 156 ,a sama kupiła maleńkie 145 bx:mad:,i nonstop coś muszę naprawiać,juz ostatnio cos przygaduje o sprzedaży bx i zmianie na 16v lub td,ale ile ja dostane za takie auto ,a ostatnio wsadziłem w niego z 1700zł, z tej pół rocznej przygody wnioskuje ze boxera to teraz można kupić do wekendowych wypadów na krótkie wycieczki za miasto ,żeby ducha i ucho nacieszyć
Ja nie wiem co Wy macie do boxerów, moja 145 jeżdziła prawie 2 lata w kurierce pod kierownictwem mojego syna w Warszawie i z silnikiem nigdy nie było problemu a nastukał troche kilometrów
Andrzej bo dobry olej i filtr to podstawa:) i nie ma 3/4 problemow:)