he ciekawa propozycja może zahaczyć weekend przed zlotem od 11-19 sierpnia?
Printable View
he ciekawa propozycja może zahaczyć weekend przed zlotem od 11-19 sierpnia?
Maciek mówił, że są :D (w dodatku zdał egzamin na kartę taternika więc może nam wyprawy szykować :D )
Można by spróbować na paralotnię się załapać... Góra żar to ich mekka. łódki - zalew żywiecki to fajne miejsce do pływania... w okolicy jest kupę miejsc. Choćby samo BB - gdzie w jednej z restauracji leją najlepszego żywca jakiego w życiu piłem.
Ja na pewno zaliczę weekend przed - a co do kolejnego tygodnia, to przed czy po nie ma znaczenia. Jedynie muszę znać wcześniej tak z miesiąc ustalenia, żeby robotę sobie poukładać i dogadać z personelem kiedy oni na urlop idą :-P
Uprzejmie informuję iż urlop zarezerwowany:D Tak jak napisałem wcześniej dla mnie w grę wchodzi weekend + poniedziałek przed zlotem, czyli tak jak napisał Andrzej 11-19 sierpnia:)
Tylko jak my dożyjemy do zlotu??:P
Kwestia ustalenia 100% terminu rzeczy zaplanować urlop.
pozdrawiam
Widzę że padł pomysł ale jakoś nikt się nie kwapi do konkretów więc ja zacznę.
Jadę na 100% wcześniej, kto jest pewny niech się dopisuje i ruszamy temat bo będziemy tak sobie pisać a chociażby chałupy same się nie ogarną, im wcześniej się zdecydujemy tym lepiej bo będzie można spokojnie nocleg ogarnąć jeśli w ośrodku zlotowym będzie wszystko zajęte.
1. muchomór - jestem od soboty 11.08, pewnie dojadę około godziny 12, zostaję do końca zlotu czyli do 19-go.
jam jest nr 2 :)
to Łukaszu rozumiem tak jak p. Grzybek?
ja jak już pisałem się dostosuję :) tylko czy aby te 3 dni ekstra to nie za krótko :> ??