-
bierz to auto i nie patrz na koszty! gdybym miał kasę na takie auto, to bym zaraz brał
gaz? jak dla mnie to do każdego silnika, byle dobrze zestrojony, na co dzień na pewno się przyda
koszty utrzymania? jak każda Gtv plus rozrząd, który zrobi Ci 'zegarmistrz' ;)
nie patrz na innych, tylko kupuj!
-
3.2 to moje marzenie w tym samochodzie... a koszty utrzymania, no jakieś być muszą... Tylne zawieszenie ? Od razu przecież nie siądzie a już na pewno nie wszystkie tuleje na raz...
Bicie jest całkiem możliwe przez źle wywarzone felgi ale warto dokładnie autko wpierw oblooka'ć czy przypadkiem nie ma czegoś poważniejszego na sumieniu...
Także, jeżeli Ci się podoba i czujesz, że to ten samochód to nic tylko brać :cool:
-
Nie będę oryginalny więc powiem - oczywiście że kupuj :D
Jak nie jeździłaś wcześniej Gtv, to po pierwszej przejażdżce nie będziesz chciała z niej wyjść. Gwarantuję ;)
-
ja będąc na Twoim miejscu pojechałbym to auto zobaczyć, z kimś trzeźwo myślącym - najlepiej z kimś kto miał do czynienia z GTV albo z V6 Busso.
Jak wszystko, no może większość, będzie OK to bym brał, zakładał gaz i cieszył się życiem zza kierownicy GTV z 3.2 pod maską.
Drżenie kierownicy to może być właśnie źle wyważona felga - zazwyczaj jest tak, że kierownica bije np. przy 120 ale przy 110, czy 130 już nie.
-
też mnie interesuje to auto...ale przyznam, że cena jest podejrzanie niska jak na 2004 i 3,2. Czy ktoś oglądał tą GTV? Jak z bezwypadkowością?
-
Niema prawa nic drżeć! Niech gosciu je wyważy to koszt 100zł i niech nie gada ze to wina felg, podjedz na stacje okregowa i zrób badanie kpl zawieszenia i wszystkich elementów włącznie z badaniem grubości lakieru, ja tak zrobiłem jak kupowaliśmy naszą w Poznaniu na solidarnosci jest stacja carman czy jakos tak. Wtedy bedziesz wszystko wiedziec. Poecam Ci gorąco ten model - rewelka z jazdy !!! i te zazdrosne spojrzenia innych użytkowników na drodze :)
-
Ja napiszę od siebie, sprawdż dokładnie AR jak wszystko będzie okej bierz i się nie oglądaj :)
Tylko błagam nie zakładaj gazu :confused:
-
Jasne, lepiej przepłacać za PB bo to w końcu V6 :lol:
-
Nie ma jak skundlenie busso 3.2 gaziorkiem ;) Dziadostwo, Panowie.
-
pewnie, że gaz to kiepski pomysł w V6...chcesz względnie ekonomiczne GTV weź sobie TS'a :)