Przecież wylany amortyzator nie podniósł Ci samochodu!!!!
Printable View
Przecież wylany amortyzator nie podniósł Ci samochodu!!!!
U mnie wylany amortyzator nie zmienił wysokości samochodu, stał tak samo, tylko jedna strona dobijała na nierównościach.
Znam przypadek różnej wysokości opon na tej samej osi :P.
No właśnie też myślę że nie podniósł mi go , więc co go podniosło z tej strony? Gdyby nawaliła sprężyna to osiadłby a nie stanął wyżej nie? Czy coś mogło się tam przestawić?
pĘKŁA TA PO PRZECIWNEJ A AKURAT TO NAJPROSCIEJ SPRAWDZIĆ POLICZ ZWOJE I JUŻ! a nie szukaj proroka
Nie szukam proroka tylko dopytuje , jakbym szukał to zadzwoniłbym do Dawida z tvn style. Ok najpierw policze zwoje , normalnie tak jak stoi tak? Byłoby to normalne gdyby nie to że ona po przeciwnej stronie stoi normalnie tak jak stała zawsze , a z prawej się podniosła. No ale może to takie wrażenie tylko.
To w sumie tłumaczyłoby pływanie nie?
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 11:51 ----------
Zwoje już policzone. Jest po 9. różnica jak mi się wydaje jest około 4-5 cm.
i jest po rowno ? to cos nie ten tego 4-5 cm to od cholery , a moze nie zauwżyles ,ja mialem kiedys walnieta i zwoje tez sie zgagzaly, ulamany kawalek lezal sobie wkrecony w sprezyne
no mówie tak jak pomiędzy koło a nadkole można było wsadzić tylko rękę tak teraz cała pięść wejdzie po prawej stronie a po lewej jest jak było. Po prawej normalnie nie nachylając się zbytnio policzyłem a na lewej to jakieś 300 pozycji kamasutry trzeba było użyć. nie mniej jednak jest po równo . A i jeszcze ewidentnie ten prawy jest mokry.
Może zrobić fotki?
Ja się poddaje:confused:, a odstępy między zwojami takie same może pękła w środku i się nasunęły
zwal kolo (tylko koło,bez skojarzen )i popatrz jak zawias bedzie wisiał
Jutro smigam na kanał żeby to obadać. Zrobiłbym to teraz ale tak wieje że wyrywa drzwi z korzeniami :d chyba że się uspokoi to obadam i porobie fotki .
Wiem że tylko oględziny wszystko wyjaśnią ale chciałem znać przed wszystkie możliwości :)