O w mordę...
Brak słów. Współczuję, szczerze współczuję...
BTW Chrisdelaros, a co to za koła masz na swojej 159?
Zapodaj linka do zdjęć, bo wygląda bardzo ciekawie.
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
O w mordę...
Brak słów. Współczuję, szczerze współczuję...
BTW Chrisdelaros, a co to za koła masz na swojej 159?
Zapodaj linka do zdjęć, bo wygląda bardzo ciekawie.
Pozdrawiam.
- Rafał
Kolejne Chińczyki :) 18" rozstaw 5x112 + śruby pływające + zabezpieczająca pływająca oczywiście :)
Doszedłem do wniosku że po co mam wydawać kupę kasy na jakieś markowe skoro jak mi się zniszczą to kupię sobie z innym wzorem żeby było jakieś urozmaicenie :)
Ktoś pytał wcześniej czy śruby zabezpieczające coś dają. Oczywiście że dają tylko muszą być porządne nie ma co na nich oszczędzać... jak wcześniej nie miałem zabezpieczających, a zanim założyłem felgi chciałem je kupić ale potem wyleciało mi z głowy i tak to się skończyło...
Sorry za OT boober...
Chris, fajne te kółka, bardzo fajnie wygląd n nich Twoja SW, a jakie ET mają felgi?
Pozdrawiam.
- Rafał
Też kiedyś zastałem podobny wygląd mojej 147 - łupem w moim przypadku padły aż 3 płyty więc się raczej nie obłowili.
Jeśli to była banda tempych buraków, to zapewne felgi by ocalały i ze złości pewnie przebiliby tylko opony. Ale gdyby to był "guru" wśród złodzieji to napewno znalazłby na to obejście.
Słyszałem o przypadkach że złodzieje jednej nocy robili odlew śruby a drugiej nie miałeś felg...
Jak to kiedyś ktoś mądry powiedział "w polsce żeby Ci nie ukradli felg musiałbyś je przyspawać", ale znając ten skur*** naród, też daliby rade.
Ja też miałem niedawno na własnej skórze z kradzieżą, i naprawdę jak można być takim ******** zeby sięgać po cudzą własność..
Współczuje, i mam nadzieje ze w ramach równowagi wszechświata alfa się zrekompensuje bezproblemową eksploatacją:)
powinno się ręce ucinać...
Tylko jeszcze dodam, że rzecz miała miejsce w Pradze. Tej czeskiej.
Dlatego jak to było w którejś z reklam "do czech to ja mam za darmo" bo koszty pokrywają ze sprzedaży fantów zaj.... z samochodów. Serdeczne współczuje bo sam płakałem jak dziecko jak jakiś skur... pojechał kluczem od tylnego błotnika po maskę na mojej pierwszej ukochanej czarnej 146.
a właśnie miałem kupować felgi - to teraz się warto zastanowić ile wydać, jak złapie to nogi z d.... powyrywam:) wyrazy współczucia dla kolegi