mam kolege elektronika który wywala immobilajzery z aut ma pojecie cofa liczniki itd w ostrowcu zrobił by ci to od reki
Printable View
mam kolege elektronika który wywala immobilajzery z aut ma pojecie cofa liczniki itd w ostrowcu zrobił by ci to od reki
Tylko że moja alfa w obecnym stanie raczej się tam nie wybierze o własnych siłach ;) ale dzięki za propozycje jak by to było bliżej to zapewnił bym mu transport żeby na miejce podjechał a tak to nie bardzo mam jak
a u ciebie w sosnowcu niema zadnych magików ? Kolega za wywalenie immo bierze od 150 do 250 zł a nie jakies 550 pokazalem mu twój post o tej czesci i robociznie to chce sie przeprowadzic na Śląsk smiał sie ze zostanie bogaty:)
To niech Ci wyjaśni ten mechanik, czemu silnik odpala a potem gaśnie? Immo ma sklerozę i zapomina że nie działa?
Przy okazji, to ja bym wymienił tylko czujnik, nawet w ciemno, a dopiero potem się za immo brał.
Ktoś Cię chce załadować w bambuko moim skromnym zdaniem.
Spoko jutro mu o tym napomnę ale ten czujnik to ten co wcześniej napisałem w linku ?
i czy ewentualnie sam to wymienię w sensie czy jest to gdzieś na wierzchu ?
Kolego Kys jedz do dobrego elektromechanika zeby ci to dobrze zdiagnozował bo każdy ma pomysłow wjecej niz ustawa przewiduje. Ja jak miałem swietej pamieci Mondeo 2.0 16v w automacie w czasie jazdy przy 140 km na godzine skrzynia sama zaczeła sobie zmieniac biegi szarpało ałtem po zatrzymaniu jak ruszyłem to było tylko 1 i 2 bieg a 3 wskakiwał i wyskakiwał wjec kolesga laweta mnie z ciagnoł i do mechaniora i tu co? zaczeły sie kombinacje sterownik sskrzyni padł to znowu skrzynia to znowu elektro zawory zainwestowałem w sserownik i w elektro zawory pochłoneło to 700 zł po wymianie było to samo noto mechanik do mnie kupuj skrzynie zasmialem mu sie w twarz zapłaciłem i dotoczyłem sie do mojego kolegi elektronika po tygodniu odebrałem auto sprawne i co było przyczyną SONDA to ja sie w tedy w kurrr strasznie i na żyletki dziada przerobiłem to było tak szybkie ze zanim sie połapałem ze zezłomowalem samochód bylem juz w domu z 1000 złoty i załowałem :)