Skakaly tak powoli do gory podczas jazdy a na postoju szly normalnie?? Duzo szybsza sie zrobila po wymianie sprzegla??
Printable View
kolego wczesniej nie było szans aby na drugim biegu zapiszczała a teraz na trzecim piszczy naprawde różnica jest wyczuwalna ale chyba przedobrzyłem z wymianą mojego dwumasu na używkę dzisiaj przejechałem 300 km i nadal klekocze
Aha...Mi przy wysokich obrotach zapala sie marchewka i pali caly czas dopuki nie zgasze auta i odczekam chwile...zapala sie tylko na wysokich obrotach. Wiec mysle ze chyba to nie sprzeglo :( obstawiacie cos innego??
no raczej nie stawiał bym na sprzęgło z paleniem się marchewki
a zapchany katalizator (ktory podejzewam) moze powodowac zapalenie sie marchewki??
kilka moich uwag... mi marchewa się zapaliła tuż przed faktem wywalenia panewki, dziwne to bardzo, bo powinna się zapalić kontrolka oleju, ale u mnie marchewa. Co do tego co wymienić przy wymianie sprzęgła, to ja wymieniłem skrzynię biegów:)
Zapala sie tylko na wysokich obrotach...moze byc przyczyna zapchany katalizator lub przeplywomierz??
Jest to mozliwe??
Poleca ktos sklep gdzie mozna kupic pewna oryginalna przeplywke boscha?? Czesto sa to niby oryginalne...
autosklep24.pl