-
no jak masz przeznaczone 5 tysiecy na naprawe autka to niezastanawiaj sie i remontuj na zawieszenie i hamulce zostanie ja modliłem sie zeby mi 1500 zł wystarczyło na naprawe mojej Ali.
I kolego Jester jesli ma byc remont to wymienia sie cały zespol a nie to co wyglada na popsute :)
-
Tia diamentowe tłoki nawet mi się podobają ;P Szpanerskie by to było hehee
Tak na serio...jeśli bella ma wystarczającą siłę przetrwania to pewnie do czerwca te 3 tysiaki na silnik by się uzbierały nie mówię że lekko bo bogaczem nie jestem ;P
6 w totka nie jest mi chyba przeznaczona.Jednak jako posiadacz alfy zawsze zostawiam trochę kasy na nagłe wypadki ;) No i usiłuję uzbierać na nową włoszkę.
Na hamulce i zawieszenie mam juz odłozone.We wtorek jadę do mechanika zeby pooglądal bellę niech sprawdzi czy czasem nie trzeba wymienić czegoś jeszcze...
Dzięki wam za rady. Przynajmniej tutaj nikt mi belli nie każe zakopywać w lesie. W domu jedynym sprzymiezncem jest moja sister która zdeklarował że w razie czego coś pomoże. Zobaczę jeśli faktycznie całość ma szansę zmieścić się w tych 5 klockach to na 100% akcja ratunek zostanie podjęta.
I coś co mnie zastanaia alfa pali teraz (tj. po całej tej awarii) w trasie trochę ponad 6litrów a wcześniej wychodziło cos około 8/100 W pracy śmieją się że to dlatego że umiera z tad mniej je ;P
-
licze na to ze wyremontujesz to wspaniałe autko w końcu mało takich bo to BOXER