Lepiej zadbać o ładną polerkę i nabłyszczenie lakieru. Efekt będzie dużo bardziej atrakcyjniejszy. Szkoda takiego auta na "tiuning".
Printable View
Lepiej zadbać o ładną polerkę i nabłyszczenie lakieru. Efekt będzie dużo bardziej atrakcyjniejszy. Szkoda takiego auta na "tiuning".
LUDZIE!!! Kolega prosił o podpowiedzenie mu jakiegoś wzoru a nie wyrażanie opinii co się komu podoba i czy to jest fajne czy nie... Trochę czytania ze zrozumieniem....
Proponuję chińskimi literami napisać Apache, Siuks lub inne Mohave.
W ostateczności w formie płomieni TDI.
Do alfy nic nie wolno i nic nie pasuje, wszystko ori to najlepsze, po prostu brak słów.
A co do tematu:
Najlepiej coś związanego z marka, z włochami. Pomysł, który ktoś podrzucił czerwone logo alfy na dachu naprawdę fajnie mogłoby wyglądać
Pomyśl o włoskiej fladze od maski przez dach i na klapie... Asymetrycznie... Wąskie paski...
Koledzy nie chodzi mi o czachy czy płomienie, tylko o coś co pasowałoby do Alfy.Komentarze w stylu pomalowania podwozia mnie nie interesują(nie są zbyt mądre).Dzięki za pomysły tych, którzy potraktowali moje pytanie na poważnie. Może ktoś ma jeszcze jakieś?
pod kierunkowskazami super wygląda znaczek ALFAHOLIKOW , ja mam taka naklejkę lama jakieś 7-8 cm ale zamiast naklejki chętnie bym namalował takie coś własnie , Mi osobiscie ten delikatny motyw bardzo sie podoba , pomysl z dachem tez niczego sobie .
pozdrawiam