Data to 26 maj godzina 16 w kosciele w pilicy ale moze lepiej by bylo jakbysmy wyjechali odemnie z pod bloku i podjechali pod panne mloda:P szczegoly jeszcze do dogadania :D jakby cos postaram sie na bierzaco odpisywac na jakiekolwiek pytania :D
Printable View
Data to 26 maj godzina 16 w kosciele w pilicy ale moze lepiej by bylo jakbysmy wyjechali odemnie z pod bloku i podjechali pod panne mloda:P szczegoly jeszcze do dogadania :D jakby cos postaram sie na bierzaco odpisywac na jakiekolwiek pytania :D
To jak trasa ma wyglądać? Jaworzno - Pilica - Wolbrom?
trasa bedzie wygladac tak : Jaworzno- wolbrom-pilica w takiej olejnosci jak napisalem bo najpierw wyjazd odemnie do mlodej pozniej do kosciola i tu sie rozstajemy ale wtedy macie blisko do ogrodzienca wiec mozecie sobie tam zrobic jakis maly zlot czy jak kto tam sobie to nazwie :P bo nie wiem ale widac sa chetni sie napic wiec w tym rejonie jest troche miejsc gdzie mozna zrobic jakiegos grilla i cos sie napic:P
Do Wolbromia i Pilicy mam blisko, Jaworzno niestety już kawałek jest.. :P
w dzień Matki :P ja jeszcze zobacze co i jak postaram sie dla 2,4 przybyć ale głowy narazie nie dam se uciąć :)
no i takie podejscie jak ma hans mi sie podoba:P a ty mel nie masz wcale tak daleko to z dluzca jakies 40 km :P ale zawsze moznesz dolaczyc w olkuszu lub kluczach zalezy jak pojedziemy :D
a wiela flaszek tam mosz synek ??
:lol:
bo na pusto to jo nie jada
:lol:
jaworzno - wolbr == ok 50-60km
wolbrom - pilica == ok 15km
no kurde trocha sie pojeździ jak by nie było
a wrócić do dom i dojechac do jaworzna tyż trza
hmm ze tak powiem szalu nie ma ale mysle ze jak znajdzie sie z 15-20 osob chetnych na taki wyjazd to raczej trzezwi nie wrocicie do domu :P dla kazdego cos mokrego sie znajdzie :PP ze tak powiem :D haha
ja z jaworzna do wolbromia przez klucze mam 46 km od siebie a tobie prawdopodobnie pokazalo zumi do centrum czyli +10 km no i pewnie glowna droga a nie przez bukowno :P ok zreszta zobaczymy blizej 26 tego ilu bedzie chentych :P