Oby wycieczka miała upragniony cel :)
A kierą się nie przejmuj, bo i tak jest ładna :) I zawsze można ją wymienić z czasem na multifunkcję lub dać do Belfra do obszycia ;)
Printable View
Oby wycieczka miała upragniony cel :)
A kierą się nie przejmuj, bo i tak jest ładna :) I zawsze można ją wymienić z czasem na multifunkcję lub dać do Belfra do obszycia ;)
Jakimi opiniami? Pytał o kierownice a nie o wyposażenie i dostał odp. dlaczego taka jest. Proste. Stan techniczny zawsze jest priorytetem, no chyba, że ktos woli wypasioną kiere bez połowy zawieszenia:) co nie zmienia faktu iż lepsze wyposażenie + lepszy stan ogólny = lepsza cena.
---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:54 ----------
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
Piłeś coś?;)hihih
Panowie nie ma o co kopii kruszyć, Alfę z kierownicą ze zdjęcia dzisiaj obejrzałem i niestety jest mało zadbana.
ogłoszenie już wygasło. Rocznik 2002, była za 11.500 wystawiona do negocjacji, ma pęknięty zderzak oraz wkład lusterka i obudowę (to było widoczne w ogłoszeniu) oraz była informacja o zapalającej się kontrolce trakcji oraz przygasa wyświetlacz kompa pokładowego.Wiadomo lakier będzie miał delikatne odpryski ale buda też miała sporo małych wgniotków i jedno poważniejsze wgniecenie na przednim błotniku.Tapicerka-jasny welur brudna nadaje się do prania, rozrząd był wymieniany przez jeszcze wcześniejszego właściciela, brak opon letnich, przebieg 180 tysia z groszkiem.Z jednej strony na progu spory odprysk lakieru i bierze rdza.Nie prześwietlałem Alfy szczegółowo oraz nie jechałem. Mam na oku rok starszą wersja Sportpack ale od miłośnika w tej samej cenie i wygląda dużo lepiej, przynajmniej na zdjęciach.Wiem, że w takiej cenie igły nie dostanę ale widać czy ktoś dba o auto czy raczej nie.
Zdjęcie samo w sobie nic nie mówi. Stare radio i wyświetlacz za razem. Mam identyczną kierownice do tego radio z CD a nie na kasety. Wyswietlacz tez mi się przygasza (wada fabryczna). Kierownica to najmniej istotna rzecz w aucie!! A tak na marginesie bardzo mila i przyjemna w dotyku. Jak jest zima to ręce nie marzną od drewna czy skóry a jak jest ciepło latem to się nie pocą i nie ślizgają :D