bardzo chetnie ale niestety nie narzekam na nadmiar wolnego czasu :(
Printable View
bardzo chetnie ale niestety nie narzekam na nadmiar wolnego czasu :(
Jeszcze ja z ina :) chociaz w sumie pol na pol z toruniem..
Toruń.
Witam Strzelno AR od 5 Lat Pozdro.
no no - jest nas trochę w tym województwie.... ja dużo jeżdżę (ale służbowym) i widzę sporo Alf i nie mało ma też ramki AH. Pytanie ile z tych osób jest zainteresowanych spotkaniami regionalnymi - w Warszawie i Poznaniu dużo się dzieje bo to duże miasta, Dobrze by było jakby kuj pom coś pokazało od siebie porzucając wszystkie geopolityczne spory jak zrobienie metropoli itp....
chociaż wiadomo że najgorzej u wszystkich z czasem :/
kiedyś Squadra Corse zrobiło wypad na Spot do Torunia ... można by zorganizować coś nowego :)
Widać z tego forum to nie wiele osób chętnych na spoty regionalne...no chyba że każdy u siebie w mieście to wtedy tak :P
Jak ktoś chce temu zaprzeczyć to zapraszam na nasz spot gokarty w Bydzi a potem impreza w Więcborku. Fajna ekipa już się zabrała więc zachęcam do wspólnej zabawy
Popieram kolegę Snake'a. Zapraszamy na zlot Bydgoszcz- Więcbork w terminie 7-8 lipca. Atrakcji nie zabraknie. Jeżeli się uda, to stworzymy z tego cykliczny zlot, miejmy nadzieję, że na coraz szerszą skalę:) szczegóły w odpowiednim temacie i tutaj i na SCAR.
Witam kolegę i pozdrawiam z Inowrocławia:)
Co jest koledzy, nikt nie chcę się integrować na zlocie, który jest niedaleko Was? :P