Nr 10:)
Printable View
Nr 10:)
No i znowu cykliczne comiesięczne narzekanie na PS. Litości... Minęły już też czasy, kiedy się wieczorem na klepisku przy świeczkach siedziało, teraz tylko te żarówki i żarówki. Koni też już mało na ulicach, tylko te samochody wszędzie. Obróbka zdjęcia to nie fotomontaż i jeśli jest dobra to jest jak najbardziej mile widziana, moim skromnym zdaniem.
Co do zdjęć - moim zdaniem jest całkiem nieźle w tym miesiącu, no i jest "pobocze", więc kaszaloty wzroku nie rażą ;)
Wybór nie był łatwy, ale głos poszedł!
Mimo wszystko, malarze nadal malują pędzlami i farbami, nie używając np. drukarek...
8 jest super. Przeszkadza mi ramka. Zdjęcie wygląda przez to jak wycięte z folderu. Ale powodem, dla którego zagłosowałem na 1 jest to, że 8 jakoś mi nie pasuje do zdjęcia w konkursie Alfaholików. Przyjęło się, że wygrywają zdjęcia naszych aut.
Niech wygra lepsze :)
ciekawe kto robił tą selekcję. podział porażka. połowa zdjęć biorących udział nie nadaje się. a zdjęcia na poboczu zostały niedocenione
Ramkę łatwo i szybko można usunąć, więc to żaden problem. Jeśli zdjęcie nr. 8 wygra to na pewno w kalendarzu znajdzie się już bez ramki :)