No to nie zapomnij bo jestem ciekaw rzeczywistego efektu tej zmiany.
Printable View
No to nie zapomnij bo jestem ciekaw rzeczywistego efektu tej zmiany.
Mnie się tam podoba. Nie jest przesadzone. Może dlatego, że ja miałem panel drewnopodobny, który nie bardzo mi podchodził. A robota rzeczywiście - manifik. :)
Opisałbyś jak rozmontowałeś panel kilimatronika po wyjeciu go z auta?
Ja kombinuję u siebie podobnie, tylko zamiast carbonu chcę szczotkowane aluminium :)
Dołączam się do pytania. Jak zdejmuje się pokrętła klimy?
Mam u siebie na razie tylko tyle:
Załącznik 60661
Planuję to co u Ciebie i tricolore zamiast tego chromu pod panelem klimy.
no to teraz zostało ci zapewne oklejenie kiery jeżeli ma sterowanie w niej. Ja osobiście wolałbym wysłać na hydrografikę ale i tak fajnie Tobie to wyszło.
Pokrętła od klimy po prostu się wyciąga,można czymś podważyć. Ja podważałem plastikową, cienką skrobaczką do szyb. Ale panel klimy i tak musisz zdjąć całkowicie i rozebrać żeby dobrze okleić. Zwłaszcza przy przyciskach i powycinać otworki na "światłowody" :) "Światłowody" bo to nie są diody tylko szkiełka które przewodzą światło od płytki klimatronika i można je łatwo wypchnąć do wewnątrz jak odkręcisz płytkę.
Kierownice mam standardową bez sterowania :rolleyes:
Nie jestem zwolennikiem takich przeróbek zew. jak wew. auta, ale to jest naprawdę spoko i jakość wykonania!!
Jak dla mnie to jest super.
Ostatnio sie orientowałem w cenach takich karbonowych folii 3M i 1x1 m kosztuje 130 PLN. Zatem wydatek nie mały, ale chyba za tym idzie jakość.