-
A sprawdzałeś na kompie jakie błędy powodują wyświetlanie tej informacji?
-
W serwisie bujałem się z tym min. kilka razy, raz widzialem na kompie w ASO listę błędów to się przeraziłem (powtórzyć nie jestem w stanie), powiedzieli że to błąd przerywany i że wszystko OK. Faktycznie nigdy z samochodem nic nie zauważyłem żeby się wtedy działo. W końcu zostawiłem im samochód na dłużej i podobno wgrali nowy soft, ale po paru miesiącach stara historia wraca, teraz to się zapala i sama gaśnie i tak dalej, oni problemu nie widzą, a wydruki jakie miałem porobione to zabrali przy okazji zmiany softu... itd. itd.
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
W ASO w moim mieście nie do końca wierzę i co tu zrobić, jak zakładali alarm to też coś pomieszali, jeździłem tak z 4tyś aż przy zmianie opon ktoś zdolniejszy to zauważył i pocichu naprawił to co namieszali...
-
No to niefajnie...
Ale to "check engine" cały czas się świeci, czy od czasu do czasu?
-
W tym momencie się nie świeci, zapalił się jakieś 2tyg.temu i po kilku odpaleniach samochodu sam zgasł, zanim bym zdążył dojechać do serwisu
-
To raczej faktycznie nie ma czym się za bardzo przejmować - jakby to było coś poważniejszego, to ta kontrolka by nie gasła. Także przychylam się do stwierdzenia serwisu. Inna sprawa, że jest to wkurzające, i lepiej by było gdyby ta kontrolka nie pojawiała się bez powodu...
-
Żeby było zabawnie to jeśli mam jakieś ale do samochodu i grozi mu wizyta w ASO to zawsze mu wszystko przechodzi... (ale nie to żeby był taki kiepski...)
-
Hehe, w sumie to można by to skwitować: takie właśnie są Alfy ;)
-
Dzięki za pomoc i uspokojenie...
-
Spoko, niech to cudne auto dalej śmiga, i cieszy właściciela :) Masz ją od nowości?
-