Prawko? Nieee, ale mam Alfę :DCytat:
Napisał Garos
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
Prawko? Nieee, ale mam Alfę :DCytat:
Napisał Garos
Pozdrawiam.
- Rafał
Też mam Alfę, i czasem włączę sobie halogenki (przód) bo wygląda super, A co?!? , A poza tym czy jadę na halogenach , czy 100 w mieście --- i tak mandat - tylko że tu prawko się może przydać zawsze to mniejszy mandacik, o ile niebiescy koledzy nie stwierdzą, że prawko nam już nie jest potrzebne i pożyczą je sobie za sumę punkcików. Pozdrawiam i szerokości...
Nie przyszło ci do głowy, że możesz oślepiac innych??? A chociaż te halogeny masz prwidłowo ustawione?Cytat:
Napisał pablop
Świecą trochę nisko więc nie oślepiam innych (nie mogę zabrać się za regulację),ale dobrze oświetlają pobocza, po drodze do domu wieczorami mam sporo dziczyzny, więc się przydają
a ja tam śmigam na xenonach i halogenach w dzień a jak komuś się nie podoba to mu dodam drogowe :mrgreen:
głupich nie sieja sami sie rodzą.....Cytat:
Napisał Kosiar
i nie zapomnij o kierunkowskazach :mrgreen: ,a mnie ostatnio panowie w mundurkach zajechali droge i grzecznie zapytali czy chcialbym otrzymac 2 pkt. :roll: znajomi a wiec obeszlo sie na wesolo,ale uwazajcie z tymi halogenamiCytat:
Napisał Kosiar
Z prawej strony nie ma problemu ,wystarczy wlozyc lapsko przez otowr w zderzaku zaraz obok lampy , z lewej juz nie jest tak latwo , bo jest plastik zaslaniajacy lampe , trzeba zdjac oslone spod silnika i od dolu sie dobrac do lampki .
PZDR
tu kliknij!
masz opisane, jak to zrobic szybko, bez brudzenia i wlazenia pod auto!