-
jak tyle co robilem caly dol, pierscienie, panewki wal.... chyba sprzedam na czesci, bo szkola mi teraz nie pozwoli na remonty, a niefortunnie wygralem miesiac temu jak w totolotka policje przed domem i mam pol roku z glowy jazde autem :D to zanim oddadza prawko to sprzedam na czesci i uzbieram na cos innego
-
nie znalazlem nic na temat tych glowic, czy 2.0 i 1.8 sa takie same?? znalazlem tylko tyle ze na aukcjach jak wystawiaja to pisze 1.8, 2.0.... bo moze jednak z nia zrobie, kupie glowice dam do obrobki.
---------- Post added 17-05-2012 at 00:33 ---------- Previous post was 16-05-2012 at 18:29 ----------
a wiec chyba sam musze sobie na to pytanie odpowiedziec. Glowice sa inne,gdyz w 1.6 i 1.8 srednica tloka to 82mm a w 2.0 bodajze 83mm, wiec z glwicy jest lipa, autko idzie na czecsi, bo po przemysleniu kosztow i mojego straconego czasu, ktorego nie mam to nie warto i zostanie wystawione w innym temacie, takze jak bedzie kogos ineresowala jakas czesc, to smialo pisac(oczywiscie na kazda czesc udzielam gwarancji rozruchowej na sprawdzenie, gdyz nie jestem jasnowidzem i nie mam pewnosci ze cos napewno dzialalo w 100% :D, ale wiekszosc dzialalo :D)...