. kwestia startu wzmacniacza. u mnie to samo sie dzieje. tylko na zgaszonym aucie.
Printable View
Co to jest start wzmacniacza? :/ Aż sprawdzę czy u mnie też basów nie ma po włączenie. Ale śmiem w to wątpić.
Po prostu, u mnie na zgaszonym aucie, gdy włączę radio, wzmacniacz nie działa, dopiero podgłosnienie radia sprawia ze wzmacniacz zaczyna działać i grają wszystkie głosniki.
mam tak samo jak kolega wyzej, czasem chyba na odpalonym tez musze podglosnic by sub sie wlaczyl
Ponowie pytanie, czy ktoś wie jak się w tym radiu wchodzi w tryb serwisowy? albo gdzie się tego można dowiedzieć?
Tryb serwisowy jest w Connect nav+
Na pewno nie w zwykłym blaupunkcie
Bo nie ma. Tak samo jak nie można ustawić domyślnego wyświetlania info np. spalanie. Za każdym razem wyświetla tytuł z radia. I kolejne dziadostwo, że wyświetla info o możliwym oblodzeniu drogi. W astrze dziewczyny można sobie ustawić głośność, info na kompie i nie przejmować się niczym
Racja - informacja o możliwym oblodzeniu jest dość irytująca i miałem właśnie zacząć szukać informacji nt. temat. Dzięki za jednoznaczną odpowiedź.
Mam pytanie odnośnie zwykłego radia z 147 FL, nie BOSE. Też tak macie, że na głośności powyżej 50 bardzo trzeszczy i za bardzo nie da się słuchać?