Błagam nie rób tego :/ 156 jest trochę podobna do 159, ale 156 w oryginale z dopracowanymi małymi detalami będzie wyglądać o wiele wiele lepiej od przeszczepienia twarzy ze 159.
Printable View
Błagam nie rób tego :/ 156 jest trochę podobna do 159, ale 156 w oryginale z dopracowanymi małymi detalami będzie wyglądać o wiele wiele lepiej od przeszczepienia twarzy ze 159.
dzieki za takiego typu odpowiedzi.. ale jak dla mnie zdjecie v2 jest bardzo fajne i to niezle wygląda prawie jak mustang lub camaro. a tak wg to są dostępne te dokłatki zdeżaka co widac na foto w jednym i drugim v1 v2.
? nie kazdemu musi sie to podobac wazne zeby mi sie podobalo i nie wygladało jak pol dupy za krzaka. z reszta pytalem o wykonalnosc i koszta ale juz sie dowiedzialem . dzięki za te obelgi. chyba nie po to istnieje ten portal..
PS. Ja rozumie gusta itd. I tu deczko pije dla osób , które wysmiewają projekt 156/9 - Ludzie przecież te auto to rzemiosło .Tam nikt niemiał gotowych błotników , maski itd. Nie było do czego przyłożyć , na czym sie wzorować . To sama ręczna robota , jedyne niepowtarzalne auto na swiecie...I może w V1 grill ze 156 przedliftowej wali po oczach ale V2 to mistrzostwo swiata... Tego auta już nikt drugi raz tak nie zrobi i tyle....Ja gosciowi wale pokłony do samej ziemi..
Patrząc na te fotki proponował bym wzorem angielskich stron klubowych założyć dział pt.HORROR można też nazwać bardziej swojsko POTWORY I S-KA.
i czy tylne lamy tez bedą pasowały?? czy inne są??
- - - Updated - - -
http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=lampy+prz%C3%B3d+159&category=620
udało mi sie znaleść caly przod i w dobrej cenie napewno nie znajde za tyle 159;]
ja nie wiem czy NFZ bedzie to refundowal
Romuś bo oprocz tego,że ludzie mają swoje gusta to jeszcze istnieje takie coś jak " ja nie mam to znaczy ,że u ciebie jest do dupy" . Bo dla mnie technicznie V2 jest gitara....Prawda jest taka,że oprócz Kadamuro to niema nic do Alfy 156 co będzie dobrze wyglądac . Te auto chyba jest jedynym samochodem któremu tuning tylko szkodzi...Wszystkie dokładki a alledrogo robią z tego auta statek kosmiczny i napawają mnie smiechem ...może własnie dlatego powstał projekt 156/9 i już..
dobra spoko moze to i głupi temat.. ale napewno wykonalny. 10 tys za ten wygląd nie jest duzo.;] dobra no to zamykam..
Romus ja widze ,że cie wzieło na poważnie..Ale pamiętaj nic z tych teili od tak nie wejdzie - kątówka i spawarka. O ile wiem to w tej bytomskiej alfie są dalej błotniki z Alfy 156 ponaginane a maska z dospawem . Także łatwo nie będzie...:) Ale jak sie wezmiesz za to , to ja ci kibicuje bardziej niż naszej drużynie na Euro:D
O miłosierny Panie... fotki rozwalają system... może przerobimy 156 na passata b5?:) to by była klasa:) tak wiec:
" Hej koledzy czy lampy od paska spasują mi do 156 ? co jeszcze trzeba będzie zmienić? robił już ktoś? a co z tyłem, zostawić, czy może lexus look czy może jednak od paska? cieżki wybór"