Czy ktoś zgłębił ten temat? bo też mogę kupić z kombi do sedana, tylko nie wiem czy trzeba dużo przerabiać i czy jest to możliwe. Ja w swoim nie mam składanego oparcia.
Printable View
No to ja mam ciekawostkę kupilem kanapę skórzaną i siedzisko nie pasuje do oparcia. Po zamontowaniu powstała szpara podejrzewam ze przez przypadek dostałem siedzisko od sedana z oparciem od sw.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/07/49.jpg
Wlasnie sprzedawca zadzwonił i kanapa od SW została na placu :) jutro wysyła i będę miał odpowiednią :) wiec jeżeli to kogoś interesuje to siedzisko od sedana pasuje zaczepami do SW ale nie zgrywa sie z oparciem.
PS jak ktoś potrzebuje siedziska z czarnej skory do sedana to zapraszam na pw :)
W każdym aso za 27zl tak.
Piona.
Zwracam się z poważnym dla mnie pytaniem i liczę na poważne podejście do sprawy z poważnymi odpowiedziami...
Chodzi o to że posiadam Alfe Romeo 156 Sedan 2000r. Jestem w trakcie nabycia drugiego auta które chciałbym aby rozebrać na części- Alfa Romeo 156 Kombi 2000r.
Moje pytania są następujące-
Czy jest możliwość zamiany maski, fotelu kierowcyi pasażera oraz tylnej kanapy, progów, drzwi i wielu innych rzeczy Z KOMBI DO SEDANA?
Cześć, tak całkiem na poważnie odpowiedzą Ci w dziale 156. Nie wszyscy którzy jeżdżą 159 posiadali wcześniej Twój model.
Pozdrawiam
Witam,
proszę o pomoc - jak zamontować siedzisko tylnej kanapy? Próbowałem kilkukrotnie, bez sukcesu. Oczywiście zaczepy plastikowe wymienione na nowe, wcześniej przy demontażu uległy połamaniu. Ktoś kto już raz montował kanapę pewnie ma jakiś sprawdzony sposób, od czego zacząć?
A ja mam pytanie z innej beczki, ma ktoś jakiś sposób żeby po ponuwnym montażu kanapa nie latała? Założyłem nowe zaczepy ale pomimo tego i tak jest luz...