Pff, nie chcieli zwrócić kosztów dojazdu... Paranoja.
Rozumiem, że to pali swoje, ale w sumie to właścicielowi powinno zależeć, zawsze jakies uznanie ze strony tjunerskiej gawiedźi:P
Printable View
Pff, nie chcieli zwrócić kosztów dojazdu... Paranoja.
Rozumiem, że to pali swoje, ale w sumie to właścicielowi powinno zależeć, zawsze jakies uznanie ze strony tjunerskiej gawiedźi:P
Tak, pewnie Bolid Młodzierzy Wiejskiej to TEDE by sponsorował ale nie alfe bo coto za samóchód? Takie właśnie stwierdzenia i podobne do szału mnie doprowadzają a ta marka ma wiecej wspólnego ze sportem niz jakieś BMW albo VW. No cóż My Alfisti o tym wiemy i to jest najważniejsze.
Ale nie o tym chciałem tu napisać,też jestem przed zakupem GTV dla siebie bo 156 zwerbowała mi żona a polonezem już niechce mi sie jezdzić,dokładnie to interesują mnie opinie o silnikach 2,0V6 turbo i 3,0V6 24V spalanie ,obsługa,frajda z jazdy itp.
Frajda z jazdy w porównaniu do Poloneza? ;)
ciężko będzie znaleźć Ci zadbane 2,0 tb w dobrym stanie które będzie sobą coś reprezentowało :) a jak już się trafi to musisz za nie wyskoczyć około 20 k
- - - Updated - - -
@ drift-r jeździłeś gtv-ką ?? czy tylko piszesz żeby posta złapać ??
:(:(:(:(Pomyliłem użytkowników,kolega marcin90 ma do sprzedania v6 gtv
Myśle że nie którzy nie jezdzili polonezem ale polonez sie już sypie a nie jest to 30 letni klasyk żeby warto było w niego kase wkładać aczkolwiek gdybym znalazł borewicza 2000 na sprzedaż to kto wie. W każdym razie decyzja do zakupu to jeszcze kilka miesięcy (do puki nie skończy się przegląd) więc mam czas na poznanie zalet i wad owych silników o których pisałem, za wszelkie podpowiedzi serdecznie dziękuje.
Lepiej przejrzyj forum, pisanie o tym było naście razy
Jeździłem Polonezem oraz Gtv'ką 1.8 TS oraz 3.0 V6 no i wiadomo, porównania nie ma praktycznie żadnego oprócz tego, że to i to ma 4 kółka.
2.0 V6 cieżko znaleźć zadbane więc lepiej 3.0 ( pojawiają się co jakiś czas na alle...) bo frajda jest naprawde nieziemska, V-ka robi swoje :P
Kolega marcin90, ma do sprzedania akurat 3.0 z 97r.
Ja muszę sprzedać bardzo ładną GTV 2.0 TB i mam z tym duży problem. Zal mi auto oddawać za grosze, ale powoli nie mam wyboru. To moje 4 auto w rodzinie, nie licząc motocykla i roweru. Rodzina zaczyna kpić ze mnie, że zakładam kolekcję. Jak mam sprzedawać w promocj,i to chciałbym chociaż w dobre ręce. Najlepiej entuzjaście marki.
Pozdrawiam
Vito
Tak się składa, że zanim zdecydowałem się na 147 byłem praktycznie zdecydowany na Gtv (obecnie należącą do jednego z alfaholików z Łodzi) więc orientowałem się w temacie. Jeśli miałoby to być drugie auto w rodzinie to jak najbardziej tak. Ja bym się w przypadku Gtv decydował na 3.0 V6 bo tak jak wcześniej pisali inni łatwiej znaleźć zadbaną/nie zajechaną niż w przypadku 2.0 turbo.