Cośtam pewnie się zmieni, ale jak masz nieoryginalnego kata i jeszcze ten tłumik tam wtarabanisz to nie spodziewałbym się rewelacji. Najlepiej by chyba było założyć oryginalnego kata, cholera wie co z takiej rzeźby wyjdzie...
Printable View
Cośtam pewnie się zmieni, ale jak masz nieoryginalnego kata i jeszcze ten tłumik tam wtarabanisz to nie spodziewałbym się rewelacji. Najlepiej by chyba było założyć oryginalnego kata, cholera wie co z takiej rzeźby wyjdzie...
No tak najlepiej by bylo orginal ale ten kosztuje i to gruby pieniadz (nowy) zdaje sie cos ok.4000 pln. A uzywek nie ma przynajmniej ja nie moge znalezc. A wiec kicha
Przypomniałem sobie że znajomy kiedyś ładnych parę lat temu montował do 2.5 kata z niemieckiego ebaya bo mu się ori rozsypał. Tak zerknąłem że są faktycznie i to niby IMASAFa:
http://www.ebay.de/itm/IMASAF-Kataly...item33739ecd96
450 ojro, trochę kaski ale nie tak strasznie jak w ASO.
Też muszę powoli myśleć nad wydechem, końcowy dogorywa, kat już też nie robi roboty.
JEżeli był w jednej puszce tłumik z katalizatorem to taki wsadź. przerabiałem ten temat w 156.
Kombinowałem z tłumikiem przelotowym, ale nic to nie dawało. Jedynie fabryczne rozwiązanie przyniosło ciszę.