albo stara pokleić ;)
druga sprawa, że na obudowę stożka i rurę dolotową do niego nie ma w sumie tam sensownego miejsca i najlepiej by było robić dziurę w zderzaku a to już wioska jest ;)
Printable View
albo stara pokleić ;)
druga sprawa, że na obudowę stożka i rurę dolotową do niego nie ma w sumie tam sensownego miejsca i najlepiej by było robić dziurę w zderzaku a to już wioska jest ;)
wioska konkretna ;)
Albo pospawać starą jak się da :)
Jak coś kosztuje 400-450 to marne szanse w szukaniu za 300 :P no na logikę ;)
Na alledrogo wyrwałem za 280zł po czym okazało się, że jest podobno połamana, dlatego szukam dalej. Moja obudowa jest poskręcqana na wkręty, ale daje rade, dlatego spokojnie czekam na okazje
Poza tym te za 400-450 są od dłuższego czasu i jakos chetnych nie ma, widać nie tylko ja szukam czegos tańszego.
Raczej wątpię, żebyś trafił, bo nikt nie oddaje za pół ceny towaru takiego jak obudowa filtra do JTD :P
Nie dość, że tego nie ma, to jeszcze w takiej kasie, nie spodziewałbym się niczego sensownego.
Skoro raz za 280 kupiłeś i sam przekonałeś się z czym to się je to lepiej naszykuj te 400 zł ;)
Pozdrawiam
Na alledrogo jest już jedna za 350zł(od kolegi z tego forum), dlatego cały czas sie upieram i poczekam na cos tańszego :P
Nie lubie przepłacać a 400zł za obudowe to przesada gdy do Ts mozna kupić za 100 -200zł :D
To tak samo jakbyś powiedział, że można chcesz kupić 147 1.9jtd, ale max za 9 tyś, bo przecież TSa można kupić za 9 a Ty nie lubisz przepłacać. Chciało się mieć JTD, to trzeba płacić jak za JTD ;)
Nie przekonasz mnie :P