bociek ale 596km w 6h:) więc te 6.3 nie naciagane a realne spalanie :) banana też miałem troszke lepiej ale na dzien dobry w aucie nie masz 18 stopni jak wskakujesz :)
Printable View
bociek ale 596km w 6h:) więc te 6.3 nie naciagane a realne spalanie :) banana też miałem troszke lepiej ale na dzien dobry w aucie nie masz 18 stopni jak wskakujesz :)
Jest jedna forumowa GT, która mi wpadła w oko: http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9j...C24239860.html
Tak jeszcze patrzę i myślę co by jeszcze może kupić ;-)
Ja najwiekszą frajde mam z 166 3.0 v6 xD bardziej moze cieszyc juz chyba tylko GTA ;)
"Która Alfa cieszy najbardziej?"
Własna! :D
Ja mogę tylko powiedzieć, że miałem 156SW 1.9 JTD 8V 110KM i teraz mam 156SW FL 2.4 JTDm 20V 175KM i pod względem dynamiki nie ma porównania nawet :) 20V miażdzy suty :D Jak zrobi się remap to i zmiażdży jaja :D Miałem tapicerkę ze zwykłych szmat i chciałem skóry, teraz mam czerwone skóry i czuje się klasę w aucie, no i łatwiej zadbać o czystość.
Kolego Mask, miałem przyjemności jechał silnikiem 2.4 JTD po chipie, auto po prostu wciskało w fotel niesamowicie :D
A ja tam małych aut nie uznaje. Raz miałem małe i dziękuję bardzo. 166 - porządna włoska limuzyna i piękna :)